Berthelsen Naturlig Ingefær - 60 tabl.

Berthelsen Naturlig Ingefær - 60 tabl.
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Berthelsen Naturprodukter
Varenummer: 337

Berthelsen Naturlig Ingefær med hele 400 mg pr. kapsel og sort peber.

Stærk kapsel med naturlig ingefær, som er mild mod maven og bidrager blandt andet til en normal funktion af bevægeligheden, bedre mave- og tarmfunktion samt bedre fordøjelse.

Vegetabilsk kosttilskud med ren ingefær og sort peber. Den naturlige ingefær er skånsom mod maven. Den sorte peber bidrager til fordøjelsen samt optagelsen af næringsstoffer. Den sorte peber bidrager også til andre planteingrediensers virkning. Både kapsler og indhold er vegansk.

Dosering:
2 kapsler

Berthelsen Ingefær indeholder ingefær i dens naturlige form, og er således mild og skånsom mod maven. Kan med fordel drysses over maden ved at åbne kapslen. Prøv fx. på müsli eller yoghurt. Kapslen er vegetabilsk, og kan med fordel åbnes/fjernes, hvis man ønsker smagen af ingefær. Indholdet i kapslen er vegetabilsk.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Ingefær

800

mg

-

Sort peber

8

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ingefær (Zingiber officinale), Fyldemidler (tricalciumfosfat, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumoxid), Kapselmaterial (vegetabilisk hydroxypropylmethycellulosa)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Ingefær Vegansk kosttilskud

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.