Hvidløg Long, 120 stk.

Hvidløg Long, 120 stk.
Hvidløg Long, 120 stk.
Hvidløg Long, 120 stk.
Se alle produkter fra VitaCare
Varenummer: 1789

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Hvidløg-Long – Et hvidløgs-kosttilskud med minimale lugtgener.

Hvidløg har været anvendt for sine fremragende egenskaber i mere end 6000 år. Det har været brugt til mange farverige formål, for eksempel fordrivelse af onder ånder. Hvidløg er dog især blevet anvendt i madlavning og til styrkelse af helbredet.

Hvidløg indeholder alliin, der omdannes til en række svovlholdige stoffer, når hvidløget knuses, tilberedes eller tygges. Stofferne er gavnlige for kroppen, men giver kedelige bivirkninger i form af dårlig lugt fra ånde og hud, og det afholder desværre mange fra at spise hvidløg og hvidløgstabletter.

Hvidløg-Long er tabletter af tørret, knust hvidløg, der hver indeholder indkapslet hvidløg, svarende til 15 mg alliin.

Hvidløg-Long er en depottablet, der først opløses i mave-tarmkanalen. De lugtende svovlforbindelser dannes derfor her og ikke i munden, og på den måde minimeres den dårlige hvidløgslugt. Hvidløg-Long er desuden tilsat persille, der er et gammelt husråd mod hvidløgsånde.

Da Hvidløg-Long er en depottablet, frigives og optages hvidløget over en længere periode. Du får derfor glæde af hvidløgets effekt i længere tid, og behøver kun en enkelt tablet dagligt.

Hvidløg-Long med persille er et effektivt og økonomisk hvidløgstilskud med minimale lugtgener.

Anvendelse: Hvidløg Long anvendes som kosttilskud og tages i forbindelse med et måltid. Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for varieret kost og dosis bør ikke overskrides.

Dosering
Voksne: 1 depottablet daglig.

Må ikke tages sammen med:
Forstærker muligvis effekten af blodfortyndende medicin (antikoagulantia). Dosis af blodfortyndende medicin bør derfor kontrolleres i samråd med læge efter påbegyndt indtagelse af Hvidløg-Long.

Graviditet:
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerskeanvendes af gravide eller børn under 1 år.

Bivirkninger:
Lugten fra ånde og hud kan forandres. Allergiske reaktioner og gastrointestinale gener forekommer i sjældne tilfælde. Anbefaling: Hali-Z

Opbevaringsforhold
Tørt og beskyttet mod varme og lys i højst 2 år. Opbevares utilgængeligt for børn.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Ekstrakt af hvidløg 696 mg -
- Heraf: - - -
Alliin 15 mg -
Persille 40 mg -
Vitamin D 10 µg 200%
Zink 2,5 mg 25%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

hvidløg (Allium sativum L.), Fyldemiddel (hydroxypropylmethylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose), Persille (petroselinum crispum), Overfladebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumsalte af fedtsyrer, shellak, ethylcellulose, polyvinylpyrrolidon, polysorbat 80, glycerol), Vitamin (cholecalciferol), mineral (zinkoxid), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.