Hajbrusk kapsler

Hajbrusk og hajolie – Hvad er det godt for?

I mere end 100 år har man studeret i hajer. Især deres helbred og lave risiko for at udvikle eller blive smittet af sygdomme har vækket stor interesse for det karakteristiske dyr. Man har ud fra de mange studier kunne udvikle tilskud med både hajolie og hajbrusk. Hos Med24.dk finder du både hajbrusk kapsler og tabletter.  

Hvad er hajbrusk?

Hajbrusk stammer i sagens natur fra hajer. Hos bruskfisk som hajer består skelettet ikke af knogler, men er derimod udelukket opbygget af brusk. Hajbrusk dannes primært af protein (bl.a. kollagen) og sukkerstoffer (polysakkarider).

Hajen kan ved disse dele bidrage med vigtige vitaminer og mineraler for menneskekroppen, som kan have en stor positiv indflydelse på vores fysiske velvære.  

Hajbrusk kosttilskud

Den hajbrusk, der anvendes i kosttilskud, stammer fra tørrede og pulveriserede dele fra hajens finner og hoved. Selvom mange har tilskrevet hajolie eller hajbrusken som en effektiv behandling af psoriasis, slidgigt, kræftsygdomme og svulster, findes der absolut ingen dokumentation eller videnskabelige beviser for at disse helbredsmæssige virkninger skulle være 100% sande.
 
Man mener, at tilskuddet kan bidrage til følgende: 

  • Dannelsen af kollagen
  • Brusk i kroppen
  • Knogler, bindevæv, led og muskler
  • Immunsystemet
  • Energistofskiftet
  • Huden

Blandt andet er C-vitamin og D-vitamin i hajbrusk en særlig medspiller, når det gælder et bidrag til immunforsvaret og huden.   

Køb kosttilskud hos Med24.dk

Hos Med24.dk er vi specialister i kosttilskud. Vi tilbyder derfor både kyndig rådgivning fra vores farmakonomer og nogle af markedets mest anerkendte kosttilskud – Du kan derfor trygt anvende os som din faste leverandør af de tilskud.

I sortimentet kan du altid finde hajbrusk tabletter og kapsler til gode priser, hvis ikke tilbud! Ved køb over 200 DKK opnår du sågar fri fragt.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.