Premind Biotics FOKUS - 60 kaps.

Premind Biotics FOKUS - 60 kapsler
Se alle produkter fra Premind Biotics
Varenummer: 44783

FOKUS er et dansk produkt, der er udviklet specielt til dig, der ønsker øget mental kapacitet og kognitivt overskud i hverdagen

Hvorfor mister vi fokus? Udsættelse af opgaver og overspringshandlinger er ofte et resultat af manglende koncentration og fokus. Hvis du i øjeblikket stræber efter at opnå øget koncentration og mentalt overskud, så prøv FOKUS.

FOKUS er et kosttilskud, som bidrager til kognitiv rehabilitering og understøtter normale kognitive funktioner relateret til hukommelse, koncentration og mental performance. For at hjælpe dig med at forbedre din evne til at forblive koncentreret, er FOKUS fyldt med planteekstrakter, der er kendt for deres nootropiske, kognitionsfremmende egenskaber, samt deres præbiotiske kræfter, der hjælper din tarmmikrobiota med at forblive afbalanceret

Premind Biotics har i deres danske laboratorie udviklet FOKUS, et plantebaseret kosttilskud, en patenteret ”cocktail”, der specifikt er valideret funktionelt til at have en positiv indflydelse på din kognitive funktion og mentale overskud. 

De gode egenskaber i FOKUS

FOKUS er et produkt med en unik og patenteret formulering som indeholder diverse polyfenoler, terpenoider, fibre, samt vitamin B6 og B12. Særligt værd at nævne, er FOKUS’ indhold af Ginkgo biloba, Panax ginseng og Bacopa monnieri. 

  • Ginkgo-blade, der kommer fra tempeltræet, har i århundreder været anvendt i naturmedicin. Ginkgo hjælper til forbedring og vedligeholdelse af ens gode kognitive funktioner, samt til at bevare hukommelsen ved stigende alder.
  • Panax ginseng bidrager til normal blodcirkulation, som er forbundet med hjernens yde- og reaktionsevne. Ginseng hjælper dermed til optimal mental og kognitiv aktivitet.
  • Bacopa monnieri er kendt for sin mangeårige anvendelse i ayurvedisk medicin for bl.a. at understøtte hukommelse, kognitive funktioner, koncentration og evnen til at lære.

Premind Biotics produkter er validerede, funktionelle forskningsbaserede tilskud, der beviseligt styrker de essentielle tarmbakterier, der er til gavn for udviklingen af øget kognitiv performance. FOKUS tager afsæt i gammel og empirisk viden, der er kombineret med moderne videnskab.

FOKUS er vegansk, og fri for giftige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, smagsstoffer og sødestoffer. FOKUS kommer i plantebaseret kapselform. Kapsel-teknologien sikrer resistens over for mavesyre og er samtidig smagsneutral. Indkapslingen beskytter indholdet indtil det rammer det rette sted i fordøjelsen.  

Dosering og anvendelse:

2 kapsler dagligt.

Det anbefales at kapslerne indtages om morgenen. 


Indhold:
60 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Havre (klid)

160

mg

-

- svarende til tørret urt

1440

mg

-

Bhrami (plante)

160

mg

-

- svarende til tørret urt

1040

mg

-

Tempeltræ (blad)

160

mg

-

- svarende til tørret urt

3760

mg

-

Ginseng (rod)

125

mg

-

- svarende til tørret urt

625

mg

-

Blåbær (frugt)

80

mg

-

- svarende til tørret urt

3600

mg

-

Røgelsestræ (røgelse)

50

mg

-

- svarende til tørret urt

325

mg

-

Humle (blomst)

40

mg

-

- svarende til tørret urt

500

mg

-

Vitamin B6

16

mg

1142%

Vitamin B12

400

µg

16000%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Havre (Avena sativa L.), Brahmi (Bacopa monnieri L.), Tempeltræ (Ginkgo biloba L.), Ginseng (Panax ginseng C.A.Meyer), Blåbær (Vaccinium myrtillus L.), Røgelsestræ (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr.), Humle (Humulus lupulus L.), Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), Vitamin B12 (cyanocobalamin), Risekstrakt, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.