Plantforce Risprotein (chokolade) - 800 g

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 11736

Risprotein isolat fra brune ris.

 Third Wave Nutrition’s Plantforce risprotein er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret protein produkt der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om god og naturlig smag. Produktet fås i varianterne Vanilla, Chocolate og Natural.

Plantforce risprotein er udvundet fra brune ris og er baseret på 90% plantebaseret protein. Varianterne vanilje og chokolade er fremstillet med 100% naturlig smag under de strenge EU-regler, og er sødet naturligt med steviol glykosider udvundet fra stevia-bladene. Alle produkterne er fri for alle allergener såsom mælk, soja, hvede og gluten og tolereres af følsomme individer på grund af sin allergivenlige natur.

Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Vi har udviklet en række opskrifter med professionelle kokke, som vi anbefaler at man starter med at afprøve, hvis man mangler inspiration. Dem finder du på www.rawfood.dk

Alternativt, bland 1 måleske (20 g) med 250-300 ml vand, nødde- eller risdrik, eller din favoritsmoothie. Let at blande i shaker eller blender.

Opbevaring:
Opbevares på et tørt sted ved stuetemperatur, væk fra direkte sollys og varme.

Oversigt:
• Fremstillet af 90% protein
• Allergivenligt
• Fri for mælk, gluten, soja
• Velegnet til veganere & vegetarer
• Let at fordøje
• God smag og 100% naturlige aromastoffer (i chokolade og vanilla)

Hvordan indtager jeg bedst Plantforce?
Smagen og konsistensen af proteinpulver kan variere meget, selv hvis man kun ser på proteinpulver af samme type. Der er i praksis stor forskel på diverse typer risprotein, dels deres konsistens, dels hvordan de smager. De fleste kender valleprotein og blandet op med vand minder og smager det tæt på mælk. Plantforce risprotein serien har en anden konsistens fra naturens side og komplementeres utrolig godt med ris- eller nøddemælk. Vi mener, at det mest optimale resultat med Plantforce opnås ved at bruge det i opskrifter. Derfor har vi udviklet en række opskrifter med professionelle kokke, som vi anbefaler at man starter med at afprøve, hvis man mangler inspiration.

Opskrift:
300ml vand eller ris- eller nøddemælk
1 måleske/20gram (er i posen) Plantforce Chocolate
1/2 moden avocado
1 moden banan
Evt. 1 teskeske honning
Bland alle ingredienser i en blender. Især rismælk med vaniljesmag komplementerer opskriften virkelig godt. Tilføj evt. en teskefuld honning hvis du anvender vand eller ikke synes, at en banan søder nok. Kakaopulver er ikke nødvendigt, men kan tilføjes hvis du ønsker mere intens kakaosmag.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1541 kJ / 366 kcal

Fedt

6,6 g

- heraf mættede fedtsyrer

2,2 g

Kulhydrater

5,9 g

- heraf sukkerarter

2,8 g

Fibre

8,0 g

Protein

66 g

Salt

1,9 g

Ingredienser:

Risprotein fra brune ris*, fedtfattigt kakaopulver*, Fortykningsmiddel (xanthan gummi) E415, Naturlig aroma, sødestof (steviolglycosider) E960

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 11736
Vegan Friendly Raw food
Vegan Friendly Raw food

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.