NDS Probiotic Performance 6 - 100 g.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 10993

NDS Probiotic Performance med 6 udvalgte bakteriestammer i pulverform

Dette NDS kosttilskud består af gode tarmflorabakterier i pulverform. NDS probiotikaprodukter fremstilles så naturtro som muligt, så tarmflorabakterierne du tilføres, ligner dem der allerede findes i kroppen. Produktet fremstilles naturidentisk gennem BioAktiv teknologien, så optageligheden bliver højere. På denne måde, får du naturligt gavn af tilskuddet. 

Mavetarmbakterier bidrager til at opretholde et normalt tarmsystem og bidrager til en funktionel fordøjelse. Dette gør de ved at dræbe de mindre gode bakterier i maven, og erstatte dem med de gode. Dette pulver er tilsat 6 nøje udvalgte bakteriestammer, som bidrager med en gavnlig effekt til din mave. Én dosering af produktet indeholder op til 15.000.000.000 gavnlige bakterier. 

For at sikre en optimal performance under sportsudøvelse bør tarmsystemet generelt fungere normalt, så du undgår stress og overfølsomheder i maven. 

Fordele ved NDS probiotika

  • Er skånsomt mod maven
  • Indeholder ingen kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer
  • Er virksomme i lang tid
  • Kræver ikke en høj dosering på grund af den høje optagelighed
  • Vegansk- og vegetarisk

Dosering og anvendelse:

Den dagligt anbefalede dosis af produktet er 1 tsk. Tilskuddet tages efter behov. 

Produktets aktive bakterier genoplives ved at blive tilført vand. Bland derfor doseringen op med et glas vand (som ikke er for koldt) og lad det stå i 15 minutter, inden du drikker det. Tilskuddet er bedst på tom mave. 

Produktet bør opbevares køligt og tørt. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Majsstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.lactis, B.bifidum, E. faecium, L.acidophilus, L.brevis, Lactococcus lactis

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 10993

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.