New Nordic Chili Burn - 120 stk

New Nordic chili burn
New Nordic chili burn
New Nordic Chili Burn - 120 stk
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra New Nordic & Chili Burn
Varenummer: 5247

Chili Burn er udgået og erstattet af Fat Burner! New Nordic Fat Burner indeholder yerba mate som støtter vægttab i kombination med sunde kostvaner.

Find New Nordic Fat Burner HER!

Chili Burn er en avanceret chili-baseret tablet optimeret med ingredienser, som bidrager til normal energi-givende kalorieforbrænding.

Chili Burn til slankekuren. En tablet med ekstrakter, der både er gode for forbrændingen og modvirker luft i maven. Recepten til Chili Burn er baseret på naturlige ekstrakter af chilifrugt, grøn te, ingefærrod, dildfrø samt olie fra pebermynteblade.

Chili Burn er den originale danske tablet indeholdende naturlige standardiserede mikroplantestoffer, som virker i harmoni med din krop. Udviklet og produceret i Danmark.

Hver tablet giver dig ekstrakt fra grøn te standardiseret til at indeholde 30% epigallocatechin gallate (EGCG) plus krompikolinat, B-vitaminer og magnesium, der hjælper med at opretholde en normal forbrænding af fedt, kulhydrater, proteiner og omdannelse af disse ”brændstoffer” til energi.

Chili Burn
- Sætter skub i fedtforbrændingen.
- Modvirker oppustethed.
- Højt indhold af chili (capsaicin og epigallocatechin gallate).

Anbefalet dagsdosis - Chili Burn
2 tabletter dagligt. Tag 1 tablet sammen med frokosten og 1 tablet med aftenmåltidet. Kan anvendes så længe der er behov. Bør ikke tages af gravide, ammende og børn under 3 år. Dagdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Opbevares utilgængelig for børn.

Chili (Capsicum annuum L.)
Chilifrugterne tilhører planteslægten Capsicum, der hører under natskyggefamilien. Chili stammer fra Amerika, hvor det har været en del af kosten siden 7500 år før Kristus. Chili blev bragt til Europa efter Christopher Columbus. I dag er chili et yndet krydderi, som frembringer følelsen af "varme".

Grøn te (Camelliae sinensis L.)
Den grønne te kommer fra Kina og Japan og er lavet af de samme blade som den sorte te, og har kun været gennem meget lidt behandling i forbindelse med fremstillingen. Grøn te er kendt for sit høje indhold af b-vitaminer.

Ingredienser:

Grøn te ekstrakt (camellia sinensis L.), Fyldemiddel (di-calciumfosfat, tri-calciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), Mineraler (magnesiumoxide, chromium picolinate), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropyl methyl cellulose, carnaubavoks), Konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxy methyl cellulose), Vitaminer (nicotinamide, calcium-D-panthotenat, pyridoxin, hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrate, cyanocobalamin), Chili ekstrakt (Capsicum annuum L.), Farvestoffer (jernoxid, titanium dioxide)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.