Kundeservice
0 varer
Kurv
New Nordic chili burn
New Nordic chili burn
New Nordic Chili Burn - 120 stk

New Nordic Chili Burn - 120 stk

329,95 DKK
-25%
438,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(5)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Chili Burn er en avanceret chili-baseret tablet optimeret med ingredienser, som bidrager til normal energi-givende kalorieforbrænding.

Chili Burn til slankekuren. En tablet med ekstrakter, der både er gode for forbrændingen og modvirker luft i maven. Recepten til Chili Burn er baseret på naturlige ekstrakter af chilifrugt, grøn te, ingefærrod, dildfrø samt olie fra pebermynteblade.

Chili Burn er den originale danske tablet indeholdende naturlige standardiserede mikroplantestoffer, som virker i harmoni med din krop. Udviklet og produceret i Danmark.

Hver tablet giver dig ekstrakt fra grøn te standardiseret til at indeholde 30% epigallocatechin gallate (EGCG) plus krompikolinat, B-vitaminer og magnesium, der hjælper med at opretholde en normal forbrænding af fedt, kulhydrater, proteiner og omdannelse af disse ”brændstoffer” til energi.

Chili Burn
- Sætter skub i fedtforbrændingen.
- Modvirker oppustethed.
- Højt indhold af chili (capsaicin og epigallocatechin gallate).

Anbefalet dagsdosis - Chili Burn
2 tabletter dagligt. Tag 1 tablet sammen med frokosten og 1 tablet med aftenmåltidet. Kan anvendes så længe der er behov. Bør ikke tages af gravide, ammende og børn under 3 år. Dagdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Opbevares utilgængelig for børn.

Chili (Capsicum annuum L.)
Chilifrugterne tilhører planteslægten Capsicum, der hører under natskyggefamilien. Chili stammer fra Amerika, hvor det har været en del af kosten siden 7500 år før Kristus. Chili blev bragt til Europa efter Christopher Columbus. I dag er chili et yndet krydderi, som frembringer følelsen af "varme".

Grøn te (Camelliae sinensis L.)
Den grønne te kommer fra Kina og Japan og er lavet af de samme blade som den sorte te, og har kun været gennem meget lidt behandling i forbindelse med fremstillingen. Grøn te er kendt for sit høje indhold af b-vitaminer.


Varenummer: 5247
Ingredienser: grøn te ekstrakt (Camellia sinensis L.), fyldemiddel (di-calciumfosfat, tri-calciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), mineraler (magnesiumoxide, chromium picolinate), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropyl methyl cellulose, canaubavoks), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxy methyl cellulose), vitaminer (nicotinamide, calcium-D-panthotenat, pyridoxin, hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrate, cyanocobalamin), chili ekstrakt (Capsicum annuum L.), farvestoffer (jernoxid, titanium dioxide)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Elsivr - 27-02-2016 
Jeg har indtaget Chili Burn jf. anvisning siden 03.02. og har i perioden indtil nu taget 1,5 kg. på!! Min kost har i ovennævnte periode været uændret, og jeg har i samme periode motioneret (2-3 ugtl. gåture á 5-7 km) mere end jeg plejer!! Hvis Chili Burn kun virker, hvis man tillige omlægger sin kost markant, så er der ingen grund til at indtage dem, da en markant kostomlægning i sig selv giver vægttab. Det er prøvet, men svær at holde i længden. Derfor havde jeg en forventning om, at indtag af Chili Burn sammen med en normal kost kunne give et vægttab, men desværre!!
Af Zenia Bech - 06-09-2015 
Jeg er påbegyndt Chili burn kuren, men er dog ikke færdig. Indtil videre har de hjulpet mig med ikke at være så oppustet.Pillerne kan klart anbefales til andre som gerne vil have et nemt og sikkert kosttilskud.
Af Pernille Hegelund - 24-06-2014 
Af Kirsten Jørgensen - 19-06-2014 
Jeg synes de har virket op mig. Men jeg synes først det var efter de 14 dage, jeg for alvor kunne se /mærk en forskel. Så det er ikke nogen nu og her mirakelpille. Men det er nok også for meget at forvente. Alt i alt er jeg tilfreds.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832