Udo´s Choice 1000 mg - 90 kapsler

Udo´s Choice 1000 mg - 90 kapsler
Se alle produkter fra Udo's Choice
Varenummer: 532

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Udo´s choice ultimate oil blend i kapsler med højt indhold af omega-3 fedtsyrer samt højt indhold af flerumættet fedt.

Udo's Choice i kapsler er en unik blanding af olier og næringsmæssige sekundære stoffer som opfylder kroppens behov for de essentielle fedtsyrer. Efter at have indtaget Udo's Choice i et par uger kan huden blive blød og silkeagtig, dette er en indikation på at blandingen har en positiv effekt på kroppen.

Denne unikke olieblanding fra FMD består af certificeret økologisk hørfrøolie, solsikkeolie, sesamolie og kæmpenatlysolie, der er mekanisk koldpresset uden at være udsat for ilt eller lys. Olieblandingen indeholder også økologisk kokosolie. Presseprocessen er udviklet af FMD i Canada, med henblik på at opnå maksimal stabilitet og ernæringsværdi.

Udos Choice var den første olie på det danske marked som satte fokus på betydningen af omega 3 og 6 i én blanding. Mængdeforholdet mellem fedtsyrerne, kvaliteten af råvarerne og fremstllingsprocessen samt det brede spektrum af specialolier, gør olieblandingen optimal. Hele 9 forskellige olier fra vegetabilske frøarter er sammensat i en perfekt synergi.

Dosering:
Tag 2 eller 3 kapsler 3 gange dagligt til et måltid. Kapslerne er ideel ved rejser og eller når indtagelse af den flydende olie ikke er  praktisk. Kapslerne opbevares tørt og ikke for varmt. Bemærk: 9 kapsler svarer til 10 ml (1 spiseskefuld) olie.

6 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Planteolier 6 g -
- Heraf omega-3 fedtsyrer 2,4 g -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hørfrøolie, Kapsel (geleringsmiddel (carrageenan), Modificeret stivelse, Stabilisator (glycerol), Vand, farve (karamel), fugtighedsbevarende middel (sorbitol), Solsikkeolie, sesamfrøolie, Kokosolie, Kæmpenatlysolie, Emulgator (lecithiner af soja), risklidolie, havreklidolie, Antioxidant (tocopherolholdig ekstrakt)

Allergener:

Sesamolie, Sojalecithin, Havre

Oprindelsesland: Canada
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.