Livets Olie - 60 kapsler

Livets Olie - 60 kapsler
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Livets olie
Varenummer: 2336

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Livets olie i kapsler. Denne pakning indeholder 60 stk.

Danske kostvejledere har kåret Livets Olie danske produkt til verdens bedst produceret planteolie indeholdende de essientielle fedtsyrer omega-3 og omega-6 samt GLA. Det er en uraffineret økologisk jomfruolie, ren natur.

Livets Olie er en blandingsolie, som indeholder de essentielle fedtsyrer (EFA) kan ikke dannes i vores krop, og skal tilføres som olie, der har et højt indhold af omega-3 og omega-6.

Livets Olie er produceret under særlige kolde temperaturer og lavt pres, hvilket gør at alle aktive plantestoffer er intakte. Det unikke ved Livets Olie er det store indhold af planten kæmpenatlys, der føder det hormonlignende prostaglandin E1, som kontrollerer celler og enzymer og af mange betragtes som et af de vigtigste områder i biokemien på linie med antibiotikaens gennembrud for 30 år siden.

Livets Olie er aftappet og emballeret under famaceutisk kontrol i Danmark og har den optimale balance mellem fedtsyrerne:

Alfa-linolensyre (omega-3): 52%
Linol-syre (omega-6): 19%
Olein-syre (omega-9): 21%
Stearinsyre: 3%
Palmitoleinsyre: 4%
Rester, blandt andet fosfolipider: 5%
Derudover er der GLA (gammalinolensyre) ca. 80 mg pr. 15 ml. olie.

Indtagelse: 1-3 kapsler dagligt

Livets Olie bedst i test   
Seks af de mest solgte olier på det danske marked er nu testet på 2 uafhængige labatorier i henholdsvis England og Skotland på foranledning af Danske Kostvejledere.

Den første test havde til hensigt at afsløre om der var industrielle behandling (raffinering) i olien. Blandt andet kigges der efter NaOH (kautisk soda), som er et meget giftigt stof. Kun 2 olier blev testet helt frie for reststoffer, altså rene naturlige olier. Heriblandt var Livets Olie.

Den anden test havde til hensigt at afsløre oliernes forharskning ved at måle henholdsvis den peroxidine og anisidine værdi. EU standard for forharskning for olie/fedtsyrerprodukter til konsumbrug skal være under 10.

Den dårligste olie havde en Totox værdi på 21,4. Den næstbedste havde en værdi på 3,9 (Udo's Choise). Livets Olie som var den olie med mindst forharskning og med den laveste oxydering havde en værdi på 0,6.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.