Natur-Drogeriet Antarktisk Krill Omega-3, 500 mg - 200 kaplser

Natur-Drogeriet Antarktisk Krill Omega-3, 500 mg - 200 kaplser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 30892

Natur-Drogeriet Antarktisk Krill Omega-3 kapsler

Antarktisk Krill Olie fra Natur-Drogeriet - kendt for effektive naturprodukter - er et kosttilskud med et højt indhold af Omega-3 fedtsyrer fra krebsdyr. Krill er små rejelignende skaldyr, som kan blive op til 6 cm i lang og lever i enorme "sværme" i havet. Krill er en vigtig fødefaktor for andre dyr i havet og er først i fødekæden. Derved ophobes der ikke giftstoffer i dyret, som ellers kan findes i større fisk, der er længere oppe i fødekæden.

Natur-Drogeriets Krill høstes kun i de rene antarktisk områder, og laves med det samme til olie. Herved mindskes risikoen for harskning.  Krill olie har en højere optagelighed end for eksempel fiskeolie, idet olie fra krill både er vand- og fedtopløseligt. De antarktiske krill der bruges i produktet, er fanget efter Aker Bio Marines Eco-Harvesting metode. Metoden er med til at sikre bæredygtig høst af dyret. 

Fordele ved Krill-Olie

Fordi olie fra Krill er naturligt rig på sunde Omega-3 fedtsyrer, indeholder olien også de to stoffer EPA og DHA. Ved et dagligt indtag af 250mg af de to stoffer, bidrages der til et normalt syn (DHA) og en normal hjertefunktioner (DHA og EPA). 

Anvendelse

Den anbefalede dosering er 3-9 kapsler dagligt, som skal tages i forbindelse med et måltid. De praktiske kapsler er super lette at tage- og dosere. 

Opbevaring: 
Krill Olie skal opbevares på køl efter åbning, uden for børns rækkevidde. 

Indhold: 200stk

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Krill olie

1500

mg

-

Fosfolipider

600

mg

-

Omega-3 fedtsyrer

330

mg

-

- heraf EPA

180

mg

-

- heraf DHA

83

mg

-

Astaxanthin

150

µg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fedtekstrakt fra antarktisk lyskrebs (euphausia superba), Oksegelatine (kapsel), Fugtighedsbevarende middel (glycerol, sorbitol), Aqua (Water)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

krebsdyr

Oprindelsesland: Norge
Der er tilsat sorbitol som et fugtighedsbevarende middel, som stabiliserer fugtindholdet i skallen for at opretholde kapselkvaliteten. Den anvendte mængde er ret lille og anvendes ikke som et sødemiddel. sorbitol gør ligeledes heller ikke olien eller kapslen sød.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Indgår i kategorierne
Krill olie

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.