Nordic Naturals Omega 3 - 60 kap.

Nordic Naturals Omega 3 - 60 kap.
Se alle produkter fra Nordic Naturals
Varenummer: 3521

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Nordic Naturals Omega-3 med citrussmag er en velsmagende, frisk og ren kilde til de essentielle omega-3 fedtsyrer og vitamin E.

På grund af den fedtfrie kosts stigende popularitet i nutidens samfund, er der generelt i typisk dansk kost en mangel på det ”gode” fedt - de essentielle fedtsyrer.

Omega-3 er kendt for at øve indflydelse på menneskers sundhed. Stærke videnskabelige beviser peger bl.a. på de mange sundhedsmæssige egenskaber ved omega-3 fedtsyrerne og deres rolle som et vigtigt næringsstof i en velafbalanceret kost. Omega-3 er desuden en vigtig medspiller, når der drejer sig om vækst og udvikling igennem hele menneskets livscyklus.

Nordic Naturals' Omega-3, der er udvundet af dybhavsfisk(ansjoser og sardiner), kan med fordel supplere kosten, hvis den daglige kost ikke indeholder tilstrækkelige mængder frisk fisk.

Forslag til indtagelse: 2 kapsler dagligt i forbindelse med mad. Ved særlige behov 3-4 kapsler. Opbevares bedst koldt, tørt og væk fra sollys.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Energi (kj/kcal) 77/18 - -
Fedt i alt 2,0 g -
Mættede fedtsyrer 0,6 g -
Omega-3 i alt 690 mg ikke fastlagt
EPA (eicosapentaensyre) 330 mg ikke fastlagt
DHA (docosahexaensyre) 220 mg ikke fastlagt
Andre omega-3 fedtsyrer 140 mg ikke fastlagt
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fiskeolie fra dybhavsfisk (ansjos og sardin), gelatine (kalv), Konsistensmiddel (glycerol), Citronolie, antioxidant (d-alfa tocoferol), Rosmarinekstrakt

Allergener:

Fisk

Oprindelsesland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Friend of the Sea

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.