Natur-Drogeriet Ægte Venustorn Te - 100g

Natur-Drogeriet Ægte Venustorn Te - 100g
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 3542

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold

Natur-Drogeriet Venustorn te - naturlægemiddel mod lettere smerter

Venustorn har gennem en lang årrække været anerkendt som et naturlægemiddel, på baggrund af gavnlige dokumenterede egenskaber. Dette middel anvendes mod lettere smerter i muskler og led der er ømme, og kan også bruges mod mangel på appetit og fordøjelsesbesvær. 

Det aktive stof udvindes fra tørrede rodskiver af venustornen. Dette produkt er i te-form, så det indtages på en helt behagelig måde. Produktet indeholder 100g, og fås også i kapselform. 

Dosering af Venustorn-teen.

Produktet anvendes af voksne mod lettere muskel- og ledsmerter, og bør ikke anvendes af børn under 12 år uden anvisning fra lægen. 

Anvendelse: 
- 1 tsk. overholdes med ½ liter kogende vand. 
- Lad teen trække i 8 timer og si den herefter
- Drik 1 kop morgen, middag og aften. 

OBS: 
Behandling af lettere ledsmerter bør ikke fortsætte mere end 4 uger, mens appetitløshed og fordøjelsesbesvær ikke bør behandles i mere end 2 uger. Anvend ikke produktet hvis du er overfølsom overfor djævleklorod eller ved sår på tolvfingertarmen samt mavesår. Gravide og ammende bør ikke anvende midlet uden lægens anvisning. (læs mere længere nede på siden) 

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.

Indhold: 100g

1 gram indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Skåren djævleklorod (Harpagophytum procumbens DC) 1 g -
Svarende til: - mg -
Harpagosid 12 mg -
Ingredienser:

Skåren djævleklorod (Harpagophytum procumbens DC og/eller Harpagophytum zeyheri Decne, radix)

Oprindelsesland: Danmark
Ægte Venustorn Urtete. Naturlægemiddel ved lettere smerter i led og muskler, samt ved appetitløshed og fordøjelsesbesvær. Indeholder pulveriseret eller skåret djævleklorod. Teen overhældes med kogende vand, hvorefter den trækker i ca. 8 timer og sies. Bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Behandling af lettere smerter bør ikke fortsætte mere end 4 uger. Behandling af appetitløshed og fordøjelsesbesvær bør begrænses til højst 2 uger. Må ikke anvendes ved overfølsomhed over for djævleklorod samt ved mavesår og sår på tolvfingertarmen. Ledsmerter med hævelse, svære bevægelses smerter, rødme eller feber skal udredes inden behandling. Forsigtighed ved galdesten og ved hjertesygdom. Det vides ikke, om nedsat lever- eller nyrefunktion eller andre særlige sygdomme indebærer, at forsigtighed bør udvises. Graviditet og amning: Bør ikke anvendes uden lægens anvisning. Sjældne til meget sjældne bivirkninger: Mavesmerter og diaré. Kvalme og opkastning er rapporteret specielt i høje doser. Hovedpine og svimmelhed. Læs indlægssedlen omhyggeligt. MT nr. 6111893.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.