Natur-Drogeriet Elektriske Spormineraler - 100 ml

Natur-Drogeriet Elektriske Spormineraler
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 4161

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Elektriske Sporemineraldråber fra Utah

Indeholder ikke alkohol.

Anvendelse: ½ tsk. blandet i 1 dl væske indtages daglig.

lektriske spormineraldråber indeholder afsaltet, højkoncentreret ørkensøvand (99,5 % af natrium er fjernet) fra Utahs Great Salt Lake med et naturligt indhold af magnesium. Spromineraldråber har en høj elektrisk ledningsevne.

Elektriske Spormineraldråber indeholder magnesium.

Magnesium:
-medvirker til, at dine muskler fungerer normalt
-medvirker til at opretholde din væske- og saltbalance (elektrolytter)
-medvirker til at omdanne energi i kroppen
-medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet
-understøtter en normal psykologisk funktion er med til at vedligeholde dine knogler har indflydelse på kroppens celledeling er med til at vedligeholde dine tænder understøtter en normal dannelse af proteiner, herunder muskler, hud, hormoner, hår og knogler 
-medvirker til, at dit nervesystem fungerer normalt

Magnesium har betydning for mindst 300 forskellige enzymer i kroppens stofskifte. Særligt har magnesium indflydelse på enzymet ATP-ase. ATP-ase spalter energistoffet ATP og udvinder herved energi, eksempelvis til musklernes sammentrækning, transporten af kemiske stoffer over cellemembranen og til opbygning af nye celler og væv. Når magnesium kaldes et elektrisk spormineral eller en elektrolyt skyldes det at magnesium bidrager til at opretholde den elektriske spændingsforskel over nerve- og muskelcellernes membraner, som er grundlag for funktionen af nervesystemet.

Lemonade med ingefær og spormineraldråber
På langfarten i bil eller tog, kan man godt snurre lidt i hovedet efter et par timer og man kan føle sig træt i musklerne og udmattet.

Lav en dejlig forfriskende lemonade hjemmefra med lidt ingefær og tilsæt heri 15-20 dråber spormineral (ca 1 ml) pr. 0,5 liter vand.
 
Herved får du en lækker forfriskning med gode spormineraler, som eksempelvis magnesium, som bidrager til reduceret træthed og udmattelse og bidrager til en normal muskelfunktion.


Indhold: 100 ml

½ tsk indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Magnesium 250 mg 66%
Klorid 680 mg 85%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

afsaltet koncentreret ørkensøvand

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.