Biorto Multimineral - 150 kaps.

1
Se alle produkter fra Biorto
Varenummer: 4092

Multimineraltilskud fra Biorto - har du styr på mineralerne?

Måske er du en af dem, der har svært ved at gennemskue de forskellige mineraler, og hvilken betydning de har for kroppens normale funktion. Mineraler er grundstoffer, som kroppen ikke selv er i stand til at producere. Kroppens manglende evne til at producere mineraler gør ikke mineralerne unødvendige. Kroppen har faktisk brug for mineraler til at vedligeholde alle dens funktioner.

Med Biorto Multimineral skal du ikke længere være bekymret for, om du har styr på mineralerne. Her får du et væld af naturrene mineraler i ét og samme tilskud! Biorto Multimineral er et komplet mineraltilskud sammensæt af 9 nøje udvalgte mineraler: calcium, magnesium, zink, mangan, selen, chrom, molybdæn, jod og kalium. Mens chrom bidrager til et normalt og stabilt blodsukkerniveau, har jod og selen en positiv indvirkning på skjoldbruskkirtlens normale funktion. 

Egenskaber:

  • Vegansk tilskud med hele 9 mineraler, bl.a. zink, selen og chrom
  • Bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau samt ydermere også til skjoldbruskkirtlens normale funktion
  • Velegnet som supplement til en vegansk kost

Dosering og anvendelse:

4 vegetabilske kapsler om dagen. 
Kapslerne kan let indtages i forbindelse med et glas vand eller et måltid. Dette er dog ikke et must.

Har du svært ved at huske at tage dit daglige mineraltilskud? Her får du et par lynhurtige tips til, hvordan du husker dit tilskud i en travl hverdag:

  1. Placer Biorto Multimineral ved siden af dit tandbørstekrus. Tag kapslerne når du børster tænder enten morgen eller aften
  2. Placer Biorto Multimineral synligt nær kaffemaskinen eller elkedlen. Når du nupper din daglige kop kaffe eller the, vil du uundgåeligt blive mindet om at tage dit daglige tilskud af mineraler.

Indhold: 
150 kapsler

4 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Calcium

100

mg

13%

Magnesium

250

mg

67%

Molybdæn

250

µg

500%

Kalium

300

mg

15%

Selen

100

µg

181%

Zink

15

mg

150%

Jod

250

µg

167%

Chrom

100

µg

250%

Mangan

5

mg

250%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kaliumcitrat, Magnesiumcitrat, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Calciumcarbonat, Zinkcitrat, Manganocitrat, Kaliumjodid, Ammoniummolybdat, Seleniummethionin, Chrompicolinat

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Biorto
Varenummer: 4092

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.