Biorto Multimineral - 150 kapsler

Biorto Multimineral - 150 kapsler
Se alle produkter fra Biorto
Varenummer: 4092

Multimineraltilskud fra BiOrto

Har du styr på mineralerne?

Måske er du en af dem, der har svært ved at gennemskue de forskellige mineraler, og hvilken betydning de har for kroppens normale funktion. Mineraler er grundstoffer, som kroppen ikke selv er i stand til at producere. Kroppens manglende evne til at producere mineraler gør ikke mineralerne unødvendige. Kroppen har faktisk brug for mineraler til at vedligeholde alle dens funktioner.

Med Biorto Multimineral skal du ikke længere være bekymret for, om du har styr på mineralerne. Her får du et væld af naturrene mineraler i ét og samme tilskud! Biorto Multimineral er et komplet mineraltilskud sammensæt af 9 nøje udvalgte mineraler: calcium, magnesium, zink, mangan, selen, chrom, molybdæn, jod og kalium. Mens chrom bidrager til et normalt og stabilt blodsukkerniveau, har jod og selen en positiv indvirkning på skjoldbruskkirtlens normale funktion. 

Egenskaber

  • Vegetabilsk tilskud med hele 9 mineraler, bl.a. zink, selen og chrom
  • Bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau samt skjoldbruskkirtlens normale funktion
  • Velegnet som supplement til en vegansk kost

Dosering og anvendelse

Den anbefalede dosering er 2 vegetabilske kapsler om dagen. Kapslerne kan let indtages i forbindelse med et glas vand eller et måltid. Dette er dog ikke et must.

Har du svært ved at huske at tage dit daglige mineraltilskud? Her får du et par lynhurtige tips til, hvordan du husker dit tilskud i en travl hverdag:

  1. Placer Biorto Multimineral ved siden af dit tandbørstekrus. Tag kapslerne når du børster tænder enten morgen eller aften
  2. Placer Biorto Multimineral synligt nær kaffemaskinen eller elkedlen. Når du nupper din daglige kop kaffe eller the, vil du uundgåeligt blive mindet om at tage dit daglige tilskud af mineraler.

Indhold: 150 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Calcium 120 mg 15%
Magnesium 200 mg 55%
Zink 15 mg 150%
Mangan 5 mg 250%
Selen 100 µg 180%
Chrom 100 µg 250%
Molybdæn 250 µg 500%
Jod 225 µg 150%
Kalium 300 mg 15%
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kaliumcitrat, Magnesiumoxid, Calciumcarbonat, Hydroxyethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Selenberiget gær, Zinkcitrat, Manganocitrat, Chrompicolinat, Ammoniummolybdat, Kaliumjodid

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Sammensatte mineraler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.