Puori gavepose med M3 60 kaps. og CP1 10 g.

Puori gavepose med M3 60 kaps. og CP1 10 g.
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 41950

Puori M3 Magnesium i premium kvalitet - mindsker blandt andet træthed og hjælper med at opretholde et normalt syre-base-stofskifte

Magnesium indgår i over 300 enzymprocesser og sammen med Vitamin B6 bidrager det til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte samt nervesystemets normale funktion. I produktet anvendes udelukkende Magnesium og Zink i organiske forbindelser, som sikrer høj bio-tilgængelighed sammenlignet med uorganiske former. Zink bidrager til et normalt syre-base-stofskifte samt normal omsætning af fedt, kulhydrater og protein.

Læs mere lige her!

Med Puori CP1 får du hele 10 g rene hydrolyserede kollagenpeptider pr. portion - dette sikrer dig en optimal absorbering samt funktion i kroppen

Kollagen er et protein der forefindes i vores krop. Det findes i hele kroppen - men hovedsageligt i muskler og bindevæv, hvor det har en særligt vigtigt rolle i forhold til dannelse af og funktion af hud, hår, negle, led, sener og knogler.
CP1 fra Puori er et rent og naturligt pulver med en neutral smag, så du let kan opløse det i både kolde og varme drikke. Det er en nem og bekvem måde hvorpå du kan sikre dig at få de rigtige, vitale byggesten for kroppen. CP1 indeholder kollagen typerne 1 og 3 stammende fra kvæg. 

Læse mere lige her!

Indgår i kategorierne
Magnesium

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.