ABBLO familie pakke

ABBLO familie pakke med Aminocheret jern, folsyre samt kalk+D3 vitamin
Se alle produkter fra ABBLO Pharma
Varenummer: 30840

ABBLO familie pakke indeholder Aminocheret jern, folsyre samt kalk+D3 vitamin

Familie pakken fra ABBLO Pharma indeholder Danmarks hidtil mindste amino jern tablet, som er yderst synkevenlige. Det anbefales af sundhedsstyrelsen at gravide dagligt indtager 25 mg aminocheleret jern fra 10. uge.

Der ud over indeholder pakken 180 tabletter Kalk + D3 vitamin, som er vigtigt for den gravide og det ufødtes barns opbygningen af knogler og tænder. Endvidere er kalk vigtig for den normal funktion af nerve- og muskelceller. D-vitamin er meget vigtigt i forbindelse med optagelse af det livsvigtige kalk. D-vitamin fremmer og regulerer kalkindholdet i knoglerne. Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt indtag på 800 mikrogram kalk og 10 mikrogram d-vitamin.

Til sidst indeholder pakken MINI Folsyre tabletter, som er særligt velegnet til gravide og ældre personer. Folsyre er vigtig for den gravide, for at nedsætte risikoen, og til at forebygge at de føder børn med visse typer af misdannelser af hjerne og rygmarv. Ældre personer bør dagligt indtager folsyre, idet folsyre bidrager til immunsystemets normale funktion.

Indhold:

  • ABBLO Aminocheret jern 90 tabletter
  • ABBLO Folsyre, 400 mg 90 tabletter
  • ABBLO Kalk 200 mg + D3 2,5 mg tabletter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.