Original Silicea - 500 ml

1
Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 19584

Hårpleje og hudpleje i ét – skønhed kommer indefra

Original Silicea er et kosttilskud, der giver unik pleje til hår og hud indefra. Hvis du er på udkig efter produkter til hårpleje og/eller hudpleje, så kan vi anbefale også at tænke i kosttilskud – skønhed kommer nemlig i høj grad indefra. Original Silicea indeholder ren mineralsk kiselgel samt biotin (B7-vitamin), som nærer og vedligeholder både hår og hud, så du får hårpleje og hudpleje i ét og samme produkt. 

Dette kosttilskud er helt fri for tilsætningsstoffer, og indeholder altså heller ikke konserveringsmiddel. Ingredienserne består af renset vand, kisel, ilt og biotin. Så bliver det ikke mere naturligt. Kisel er i øvrigt et af naturens grundstoffer og en bestanddel af kollagen.

Original Silicea klinisk testet og desuden meget velgennemprøvet, da det har været på markedet siden 1968. Det er et af Sveriges mest solgte produkter, og det har vundet priser hos Swedish Beauty Week Award mange gange – senest i 2020. Forbrugerundersøgelser viser, at 9 ud af 10 er tilfredse, og vil anbefale det til venner og bekendte.

Komplet pakke til hårpleje

Når vi taler hårpleje, så har Original Silicea en komplet pakke, som udover kosttilskuddet også indeholder en shampoo og balsam. Ved at bruge alle tre produkter til din hårpleje, får dit hår optimal næring indefra og skånsom og styrkende pleje udefra. Silicea Vital Shampoo stimulerer hårsækkene, gør håret tykkere og mindsker hårtab. Silicea Balsam Spray beskytter og reparerer, samtidig med den reducerer statisk elektricitet og gør derved håret lettere at sætte. Og efterlader det blødt og glansfuldt. Men kosttilskuddet kan naturligvis også stå alene og bruges sammen med din yndlingsshampoo, hvis du har en sådan. Til hudpleje fås også en Silicea Skin Repair Spray, som er et godt supplement og genial til mange anvendelsesområder.

Fordele:

  • Naturlig hårpleje og hudpleje siden 1968
  • Indeholder biotin (B7-vitamin) og kiselgel
  • 1 skefuld om dagen er nok
  • Helt uden konserveringsmiddel, så mere naturligt bliver det ikke
  • Vegansk

Dosering og anvendelse:

1 skefuld dagligt (15 ml) – doseringsske medfølger. Omrystet før brug.
Smagen er nærmest neutral. Kan tages ufortyndet eller blandes med vand eller saft.

For at opnå det bedste resultat, bør Original Silicea tages i mindst 2-6 måneder. Kan gentages ved behov.

Før åbning kan produktet opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning skal produktet opbevares i køleskab (4-8°C) med tætsluttende låg.
Efter åbning bør produktet bruges inden 4 uger.


Indhold:
500 ml

1 skefuld (15 ml) indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kiseloxid

420

mg

-

Svarende til:

-

-

-

Kisel

196

mg

-

Biotin (B7-vitamin)

7,5

µg

15%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Renset vand, Kiseloxid/siliciumdioxid, Biotin (B7-vitamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 19584

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.