Kundeservice
0 varer
Kurv
Green tea Komplex no. 70 - 60 tabl
Green tea Komplex no. 70 - 60 tabl

Green tea Komplex no. 70 - 60 tabl

135,95 DKK
-15%
160,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Green tea Komplex no. 70 - Grøn te i tabletform.

Koncentrationen af aktive stoffer i hver tablet er så høj at du, til sammenligning, skal drikke 3 kopper almindelig grøn te for at opnå en tilsvarende mængde antioxidanter.  

Hvorfor en tablet ?
Simpelthen fordi der er en del mennesker, der ikke bryder sig om smagen af grøn te. For dem er Original Green Tea Tablets en oplagt mulighed for at opleve og mærke, hvad grøn te kan gøre for deres velbefindende.

For alle dem der synes, at grøn te er en herlig drik, er Original Green Tea Tablets et supplement, der kan anvendes, når man ikke har mulighed for at tilberede sin grønne te, f.eks. på rejser og lign.

Daglig dosis
Vi anbefaler 2 - 3 tabletter dagligt, bedst i forbindelse med et hovedmåltid. Drik mindst 2 dl. vand pr. tablet.  Indtag på tom mave kan i sjældne tilfælde udløse kvalme.

Grøn te og jerntilskudspræparater bør ikke indtages samtidigt. Tidsforskyd indtaget 3-4 timer.

Hvad gør det godt for !
Først og fremmest giver Original Green Tea Tablets - Grøn Te Komplex 70 dig et vigtigt tilskud af plantebaserede antioxidanter - i en helt naturlig form. Anbefales hvis det kniber med at spise nok frugt og grønt ( minimum 600 gram dagligt ). Ud over et bedre velbefindende kan du glæde dig over nedenstående virkninger :  Øget energiniveau, Øget udholdenhed og Sørger for en afbalanceret kostplan.  


Varenummer: 1063

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af John Larsen - 18-07-2011 
Er et prudukt, som virkelig fortjener at blive omtalt. Kan kun anbefale at prøve. Har brugt det i flere år, men holdt en pause, Nu skal det igen på (spisesedlen) har fået Podegra (urinsyre gigt). det skulle det være godt imod.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832