Kundeservice
0 varer
Kurv
Biodrain
Biodrain
Biodrain - 180 stk

Biodrain - 180 stk

298,00 DKK
-32%
438,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(12)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Biodrain - 180 stk.
- Tabletten der hjælper med, at opretholde et normalt stofskifte i forbindelse med udrensning.

NORMAL LEVER- OG GALDEFUNKTION

BioDrain er den originale danske urtetablet. Recepten indeholder en lang række urter her i blandt marietidsel, artiskok og mælkebøtte. Marietidsel hjælper med at bevare en normal leverfunktion og fordøjelse. Artiskok støtter lever-galde- funktionen, samt medvirker til at eliminere affaldsstoffer og nedbryde fedt I mave-tarmkanalen. Indholdet af magnesium bidrager til normal proteinsyntese og energi-givende stofskifte.

SUPPLERENDE FORSLAG
Reducer eller udeluk indtagelsen af rødt kød alkohol, konfekture, sukker og fede fødevarer. Øg indtaget af fuldkornprodukter, frisk frugt og grøntsager. Motioner moderat for at stimulere cirkulationen, vejrtrækningen og bevægelsen af affaldstoffer ud af kroppen.
Dosering:

2 Biodrain tabletter med et stort glas vand 3 gange daglig i minimum 2 uger. Det kan anbefales at følge planen i yderligere 2 til 6 uger. Husk at drikke rigeligt med vand samtidig med at du tager BioDrain, ikke mindre end 1.5 liter dagligt og helst 2 til 3 liter pr. dag.

Bio Drain bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Som med alle kosttilskud skal du ikke lade BioDrain træde i stedet for varieret kost. Dagsdosis bør ikke overskrides.

BioDrain skal opbevares uden for børns rækkevidde.


Varenummer: 440
Ingredienser: cichorie rod (Cichorium intybus L.), fyldemiddel (dicalciumfosfat, tricalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), citrus (Citrus aurantium L.), loppefrøskaller (plantago psyllium L.), spirulina (spirulina spp.), løvetand (taraxacum officinalis Web.), rødkløver (Trifolium pratense L.), artiskok (Cynara scolymus L.), cholinhydrogentartrat, gyldenris (Solidago virgaurea L.), timian (Thymus vulgaris L.), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), mineraler (magnesiumoxid), marietidsel (silybum marianum geartn)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Gitte Adersen - 12-03-2015 
Effektivt supplement til en der måske er gået i stå eller skal boostes efter et stykke tid.
Af haagen gitte - 30-05-2014 
Fantastisk kur - Nogle erfaringer med Biodrain... hvor man tager en pille for at vedligeholde ?
Af Susan - 16-08-2012 
Et udmærket produkt,kan anbefales ! Har brugt det i flere omgange og føler mig lettet og godt tilpas efter endt kur. I starten kan man få hovedpine og være lidt underlig tilpas ,men det vender efter den første uge og man får det bedre .
Af Ann - 23-05-2011 
Virker hver gang især til oppustet mave og udrensning. Min veninde og jeg tager dem to gange om året.
Af Marie Louise Jørgensen - 01-02-2011 
Jeg har forsøgt med forskellige udrensningsmidler - som kun har haft ringe virkning - men da jeg prøvede Biodrain gav det den ønskede udrensning af kroppen som jeg efterlyste. Jeg bruger Biodrain som kur 2 gange i året - hvilket har været meget gavnligt.
Af Mona Kristensen - 25-01-2011 
Godt produkt til at rense ud.. :-) og det virker faktisk.. Kan anbefales
Af Sofie - 09-05-2010 
Biodrain er et super produkt. Kan varmt anbefales til andre, der trænger til at få renset kroppen..
Af louise jensen - 03-03-2010 
super produkt det vriker hver gang, renser både huden og resten kroppen. Har brugt biodrain flere gange, og jeg mener at det er den beste form for udrensning af kroppen. Kan varmt anbefales.
Af Lisbet Kruse - 09-04-2009 
Jeg har flere gange brugt biodrain. Det renser huden og kroppen generelt.
Af rikke hansen - 27-03-2008 
Denne udrensningskur kan varmt anbefales. Jeg har selv prøvet den flere gange og med god virkning - den renser virkelig ud i systemet og man føler sig som et nyt menneske bagefter.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832