Kundeservice
0 varer
Kurv
Solaray Rosenrod GP Ekstrakt 60 vegetabilske kapsler - med24
Solaray Rosenrod GP Ekstrakt 60 vegetabilske kapsler - med24

Solaray Rosenrod GP Ekstrakt - 60 kapsler

223,95 DKK
-20%
279,95 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Solaray Rosenrod GP Ekstrakt er kendt i traditionel folkemedicin 60 kapsler

Rosenrod er en flerårig urt med lyse gule blomster, der vokser i kølige egne blandt andet i de nordiske fjelde. Rosenrod har længe været kendt i traditionel folkemedicin. Navnet rosenrod stammer fra den tykke, velduftende jordstængel. Rosenrod er et adaptogen, hvilket vil sige, at det er et middel, der øger organismens modstandskraft mod stresspåvirkninger. Rosenrod bidrager til at afhjælpe træthed i hverdagen, øge den fysiske ydeevne og øge udholdenhed ved sportsudøvelse.

Rosenrod indeholder et koncentreret rodekstrakt, som er standardiseret efter de vigtigste aktive stofgrupper, rosaviner og salidrosider.
1 kapsel indeholder 500 mg rosenrod ekstrakt.

Kapslen er vegetabilsk.

Dosering:
1 kapsel dagligt, der med fordel kan tages om morgenen, for at få størst udbytte af den ekstra energi.


Varenummer: 2581
Ingredienser: 1 Kapsel indeholder:, Rosenrod ekstrakt (Rhodiola rosea L.) 500 mg (garanteret 15 mg (3 %) rosavin- og 5 mg (1 %) salidrosidforbindelser), stabilisatorer: Magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, vegetabilsk kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose
Oprindelsesland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Steinar Kibsgaard - 07-06-2017 
Har også prøvet Arctic med samme urt, men ingen eller meget lille virkning, medens jeg HAR en virkning af det her produkt. Det er i øvrigt lidt svært at sammenligne produkterne omkring dette kosttilskud, idet fabrikanterne ikke formulerer på samme måde,. men det gælder desværre også andre produkter. Det korte af det lange: Men den her virker,...... ej heller ligefrem den billigste, men det hænger nok sammen :)
Af Khatib Hussain - 18-12-2015 
Jeg synes rigtigt godt om produktet - har spist 3 flasker nu og kunne godt tænke mig at fortsætte.. Så den absolut virker på mig. :-)))
Af helle kk - 12-10-2015 
Har desværre absolut ingen virkning. Forskellen fra før og efter at jeg begyndte at tage dem er lig NUL.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832