Udo's Choice Super Children 5-15 år - 60 kap

Udo´s choice mælkesyrebakterier, super children 5-15 år
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Udo's Choice
Varenummer: 2166

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Udo's Choice Super Children fra 5-15 år, mælkesyrebakterier

8 specifikke bakteriestammer ved den rette styrke, fremstillet specifikt til en sund mikroflora hos børn. Et barns sunde mikroflora vil næsten være at sammenligne med en voksens, men på grund af børns mindre størrelse, har de behov for mindre mængder af den samme bakterie.

De specifikke stammer anvendt i Children’s Blend er specielt udvalgt for deres værdi til børns sundhed og er formuleret med et levedygtigt antal passende til børn.

Udo’s Choice probiotika er specielt udviklet og testet for deres mavesyreresistens. In-vitro undersøgelser har vist at de ikke mister deres koncentration efter 3 timer ved 37° C ved pH værdi 3 / pH 4. Derfor, når de indtages, som anbefalet på fuld mave, vil mikroorganismerne i Udo’s Choice probiotika nå fordøjelseskanalen ved deres fulde styrke. Kapslerne kan også åbnes og deres indhold kan drysses direkte på kølig eller varm (men ikke skoldhed) mad for derved at simulere probiotika’s forekomst i naturen, hvor de dækker rå fødevarer.

Opbevares på køl for at sikrer maksimum styrke og stabilitet; dog kan Children’s Blend være udenfor køl for korte perioder ad gangen, som gør det bekvemt at have med på ferie.

Dosering:
Tag 1-3 kapsler per dag på fuld mave for at vedligeholde en sund tarmflora.

I en base af:
cellulosepulver, magnesiumsalte af fedtsyrer og askorbinsyre. Udo’s Choice Probiotic indeholder et højt antal tilgængelige, venlige tarmbakterier ved fabrikationstiden, så selv ved udløbsdatoen vil du fortsat få alle de probiotika du har behov for, til en god fordøjelse.

OBS: Kan indeholde spor af mælk og soja.

På produktionstidspunktet indeholder en kapsel 5 milliarder levedygtige bakterier, som langsomt henover holdbarhedsperioden på 2 år reduceres til 3,7 milliarder.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Lactobacillus casei 1.500.000.000 milliarder -
Lactobacillus rhamnosus 1.250.000.000 milliarder -
lactobacillus acidophilus 1.000.000.000 milliarder -
Lactobacillus plantarum 500.000.000 milliarder -
Lactobacillus fermentum 250.000.000 milliarder -
Bifidobacterium bifidum 250.000.000 milliarder -
Bifidobacterium breve 250.000.000 milliarder -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kartoffelstivelse, kapsel (konsistensmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)), Frysetørrede bakteriekulturer, Antioxidant (ascorbinsyre), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Kan indeholde spor af mælk og soya

Oprindelsesland: Canada
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.