Kundeservice
0 varer
Kurv
Lecithin Granulat - 200g
Lecithin Granulat - 200g

Lecithin Granulat - 200g

97,95 DKK
-10%
109,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Lecithin granulat

Fedtsyrer: Lecithin Granulat fra solsikke

  • Lecithin Granulat fra solsikke – for første gang i Danmark.
  • Højt indhold af fosfolipider, bl.a. cholin, der er gavnlig for leveren og omsætningen af fedtstoffer.
  • Ingen animalske ingredienser, registreret ved The Vegan Society.

Biosym ændrer nu kilden til de gavnlige fedtstoffer i Lecithin Granulat. I den nye variant er Lecithin Granulat udvundet af GMO-fri solsikkeolie, og det er det første solsikkelecithin-granulat i Danmark.

Som hidtil indeholder den nye solsikkevariant gavnlige fosfolipider, f.eks. Cholin, og fedtsyrer, f.eks. Linol­syre, samt mineralet Phosphor.

Solsikke fremfor soja

Lecithin udvindes normalt fra enten soja-, solsikke- eller rapsolie, og det, der primært adskiller kilderne, er fedtsyresammensætningen i det færdige lecithin. Lecithin fra soja eller solsikke indeholder væsentlige andele af essentielle fedtsyrer – i modsætning til lecithin fra raps – og er derfor ernæringsmæssigt at foretrække.

Hidtil har lecithin i granulat-form i Danmark udelukkende været udvundet af sojaolie (sojalecithin).

Anvendelsen af soja som lecithinkilde har dog i en årrække været problematisk i forhold til at skaffe GMO-fri sojalecithin, fordi hovedparten af den soja, der fremstilles i dag, desværre er genmodificeret.

Dette problem eksisterer ikke med solsikkelecithin, da hovedparten af den solsikkeolie, der benyttes som kilde, er fra økologisk, bæredygtig fremstilling.

Rig på fosfolipider

Lecithin Granulat er rig på fosfolipider. Fosfolipider er vigtige byggesten i cellemembraner, og de har derigennem stor betydning for cellernes funktion i alle kroppens væv og organer. Fosfolipider muliggør optagelsen af fedtsyrer i tarmen, sørger for transport af fedtstoffer rundt i kroppen og udvekslingen af fedtstoffer mellem cellerne og deres omgivelser. Fosfolipiderne er også en vigtig medvirkende faktor i omsætningen af fedtstoffer i cellerne. Et af fosfolipiderne i Lecithin Granulat er Fosfatidylcholin, der indeholder Cholin, som der knytter sig flere godkendte sundhedsanprisninger til, hvilket beskrives nedenfor.

Hvad gør Cholin, Linolsyre og Phosphor for kroppen?

Biosyms Lecithin Granulat indeholder som nævnt Cholin, Linolsyre og Phosphor. Nedenfor følger fysiologiske virkninger af disse – godkendt af de danske og europæiske sundheds­myndigheder.

Leverfunktion, fedtstoffer og homocystein: Cholin bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion. Cholin bidrager også til en normal omsætning af fedtstoffer og en normal omsætning af homocystein.

Kolesterolniveau: Linolsyre bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.*

Energistofskifte, cellemembraner, knogler og tænder: Phosphor bidrager til et normalt fungerende energistofskifte og til cellemembranernes normale funktion samt til at vedligeholde normale knogler og tænder.

* Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 10 g Linolsyre. Lecithin Granulat bidrager med 3,2 g pr. dagsdosis.

Ingen animalske ingredienser

Biosyms Solsikkelecithin Granulat er fri for animalske ingredienser, og præparatet er derfor registreret ved den engelske organisation The Vegan So­ciety. Denne registrering er garanti for et 100 % vegansk præparat.

Granulatet er smagsneutralt, lugtfrit og minder i udse­ende om små korn af ris. Er fortsat nem at anvende i bagværk, smoothies, som drys på yoghurt mv.

Anbefalet dagsdosis: 3 topteskf. (ca. 10,5 g) 1 gang dagligt. Kan indtages tørt eller sammen med vand. Kan evt. drysses på müsli eller yoghurt.


Varenummer: 457
Ingredienser: Fosfolipidcomplex 10.100 mg, Heraf, Fosfatidylinositol 2.424 mg, PI (heraf 24 % inositol 461 mg), Fosfatidylcholin 2.626 mg, -PC, heraf 26% Cholin 368 mg, Linolensyre (Omega-3) 268 mg, Linolsyre (Omega-6) 3.197 mg, Oliesyre (Omega-9) 525 mg, Phosphor 315 mg, Lecithin Granulat fra solsikkeolie
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af susanne kirkegaard - 01-11-2009 
Et rigtig godt produkt. Smager skønt på A38 sammen med knust hørfrø og så er man sund allerede fra morgenstunden
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832