Biorto Total Cal Mag - 150 kapsler

Biorto Total Cal Mag - 150 kapsler
Se alle produkter fra Biorto
Varenummer: 4075

Total Cal/Mag fra BiOrto - mineraltilskud

Vores knogler er dét stativ, som vores muskler er hæftet fast på, og som skal holde os oprejst og funktionsdygtige hele livet. Derfor er det essentielt, at vi passer på vores knogler, men også vores muskler hver dag. De spiller selv sagt en stor rolle i forhold til vores fysiske frihed og dermed vores velbefindende og velvære helt generelt.

I mineraltilskuddet Biorto Total Cal/Mag får du en unik kombination af calcium og magnesium. Calcium og magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. De to mineraler bidrager desuden til en normal muskelfunktion og et normalt energistofskifte.

Egenskaber

  • Et mineraltilskud sammensat af calcium og magnesium
  • Bidrager til at vedligeholde normale knogler, tænder og muskelfunktion.
  • Gavnlig for et normalt energistofskifte
  • Vegetabilske kapsler – lette at indtage

Få dækket kroppens behov med Total Cal/mag

Fornemmer du, at du har behov for at øge dit indtag af calcium og magnesium, kan du også vælge at spise specifikt efter netop det. Begge mineraler findes nemlig i mange fødevarer. Calcium kan du fx få i mejeriprodukter som mælk og ost og i grove, grønne grøntsager som grønkål og broccoli. Magnesium kan du få fra blandt andet fuldkornsprodukter, mælk og nødder. Chokolade er også en rig kilde til magnesium! Hvis du grundet allergi, livsstil eller andet ikke spiser hverken mejeri- eller kornprodukter, er et dagligt tilskud af Biorto Total Cal/Mag måske det helt rigtige til dig, så du er sikker på at få dækket dit daglige behov for både calcium og magnesium. 

Anvendelse og dosering

Den anbefalede dosering er 1 vegetabilsk kapsel tre gange om dagen. En dagsdosis (3 kapsler) indeholder 500 mg calcium og magnesium.  

Biorto Total Cal/Mag er et tilskud af særlig høj kvalitet, som fremstilles af nøje udvalgte råvarer uden hjælp fra farvestoffer og tilsætningsstoffer. Kosttilskuddet er desuden screenet for allergener, så du uden bekymring kan tage Biorto Total Cal/Mag hver dag!

Indhold: 150 kapsler

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Calcium 500 mg 60%
Magnesium 500 mg 130%
Vitamin D3 25 µg 500%
Vitamin K2 50 µg 65%
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Calciumcarbonat, Magnesiumoxid, Hydroxyethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Menaquinon, Cholecalciferol (D3-vitamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.