Kundeservice
0 varer
Kurv
Folsyre - 90 tabletter
Folsyre - 90 tabletter

Folsyre - 90 tabletter

56,95 DKK
-8%
62,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(4)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Det anbefales, at kvinder der planlægger graviditet tager et dagligt tilskud på 400 mcg folsyre, fra det tidspunkt graviditeten planlægges til og med 12. uge af graviditeten.
Anbefalet daglig dosis: 1 tablet.

Funktion:
Folsyre (B9) er et vandopløseligt vitamin og udskilles med sved og urin.  Folsyre har betydning for dannelse af røde blodlegemer og nydannelse af celler, centralnervesystem, mental sundhed, immunforsvar og fordøjelse.  Hud og hår.  Graviditet.

Mangelsymptomer:
Neuralrørsdefekter (bl.a.rygmarvsbrok) hos fosteret.  Blodmangel, dårlig hukommelse, træthed samt depression.  Svimmelhed og søvnløshed.

Kilder:
Lever og fuldkornsprodukter.  Grønne grøntsager, fisk, skaldyr, tørrede bønner og nødder.

Vidste du,
at Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt vitamintilskud med folsyre, allerede fra du planlægger graviditet og de første 12 uger af graviditeten? Det nedsætter risikoen for at føde et barn med neuralrørsdefekt.
Barnets neuralrør udvikles tidligt i graviditeten, oftest før du er klar over, at du er gravid. Derfor er det meget vigtigt at tage folsyre, allerede fra du planlægger at blive gravid.
Neuralrørsdefekt kan medføre forskellige former for medfødte misdannelser. Disse kan variere fra rygmarvsbrok, der kan give alvorlige handicap, til manglende udvikling af hjernen. Misdannelsen opstår, hvis neuralrøret ikke lukker sig på 22.-29. dagen efter befrugtning.
Du har brug for 400 mcg folsyre om dagen. Vælg enten en vitaminpille, hvor de øvrige vitaminer og mineraler giver ca. 100% af den anbefalede daglig dosis, eller en tablet med kun folsyre.
Det er vanskeligt via kosten at opnå en indtagelse af folsyre, der beskytter mod neuralrørsdefekt. Derfor bør du supplere med et dagligt tilskud af folsyre.


Varenummer: 187
Ingredienser: fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer), folsyre
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Stella Nielsen - 25-10-2013 
Rigtig nem at tage. God pris og ingen problemer med fragt osv. :-)
Af Line - 20-10-2012 
Små piller der er super lette at sluge - perfekt til mig :)
Af Morten Kristensen - 15-02-2011 
Folsyre er et godt produkt til overkommelig pris. Kan klart anbefales
Af Helle Sjøgren - 26-09-2010 
Dejlig nemme at sluge disse små piller. Oplever ingen bivirkninger
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832