Kundeservice
0 varer
Kurv
Eye Q - 60 kapsler
Eye Q - 60 kapsler

Eye Q - 60 kapsler

157,95 DKK
-12%
179,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Varedeklaration
Anmeldelser

Eye Q 60 stk. er EPA-rig kirunalolie og kæmpenatlysolie.
- Valgt til "Årets produkt 2005"

Den intelligente fedtsyresammensætning
En anderledes fiskeolie med et højere indhold af EPA i forhold til DHA  (omega-3 og 6-fedtsyrer). Eye Q er uden lugt og smag af fisk.

Kirunalolie er fremstillet af små fisk (sardiner og ansjoser) som kombineres med kæmpenatlysolie. Derefter gennemgår olien en patenteret og kostbar proces, som bevarer det høje indhold af naturlige fedtsyrer bedst muligt.

Flerumættede fedtsyrer er essentielle og findes i alle celler. Fedtsyrer har mange vigtige funktioner bl.a. som byggesten i cellernes membraner.

Studier viser at de flerumættede fedtsyrer fungerer bedst i cellemembranerne, hvis indholdet af EPA er højt i forhold til DHA.

Dosering
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.
Startdosis: For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Indhold pr. dagsdosis (2 kapsler)
EPA (Eicosapentaensyre) 186mg
DHA (Docosahexaensyre) 58mg
Anbefalet daglig dosis for fiskeolie ikke fastlagt.


Varenummer: 937
Friend of the Sea
Ingredienser: kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 60 %, kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,3 %, antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af soyabønner, gelatine, fugtighedsbevarende middel: glycerol, kapselskallen er fremstillet af oksegelatine
Allergener: fiskeolie
Oprindelsesland: EU / England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

VaredeklarationTilbage til toppen

Varedeklaration: Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser), kæmpenatlysolie (Oenothera biennis), antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, gelatine, fugtighedsbevarende middel: Glycerol. Kapselskallen er lavet af oksegelatine.

Dosering: Dosering til børn fra 2 år og voksne: Dagligt i forbindelse med et måltid. Startdosis: For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt eller 3 kapsler 2 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt. Vi anbefaler, at børn der ikke tidligere har fået fiskeolie starter langsomt op. Da vores erfaringer viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1år. Bemærk: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglige dosis.

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832