Kundeservice
0 varer
Kurv
epa-gla
epa-gla

EPA-GLA+ (fiskeolie) - 60 stk

118,95 DKK
-14%
139,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

EPA GLA + - meget mere end blot fiskeolie!

EPA-GLA+ indeholder naturlig, stabil fiskeolie i kombination med lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af soyaolie. Herved får du et afbalanceret tilskud af Omega 3-6-7-9 fedtsyrer og fosfolipider. EPA-GLA+ udgør et godt supplement til det øvrige indtag af fisk fra kosten, der ifølge de officielle kostråd fra Fødevarestyrelsen helst skal indeholde fisk 2 gange om ugen. Sammensætningen er altid justeret i overensstemmelse med den nyeste viden om dagsbehovet for fiskeolie og andre gavnlige fedtsyrer. EPA-GLA+ serveres i kapsler af fiskegelatine.

I EPA-GLA+ er sammensætningen altid justeret i overensstemmelse med vores nyeste viden om dagsbehovet for fedtsyrer. Anbefalet dagsdosis er 4 kapsler.


Varenummer: 450
Ingredienser: fiskeolie, sojalecithin, lægehjulkroneolie, fiskegelatine, Fugtighedsbevarende middel: (glycerol)
Allergener: Fisk, Soja
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af lone - 26-05-2011 
EPA-GLA med lægekronhjul olier er en fantastisk tablet der udover fisk også indeholder olier . Har ingen bismag af olier (opstød ) .
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832