Kundeservice
0 varer
Kurv
Omni-Vital - 120 stk.
Omni-Vital - 120 stk.

Omni-Vital - 120 stk.

189,00 DKK
-21%
239,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(2)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Omni-Vital - Din stærkeste energikilde!      
Kosttilskud med adaptogener (droger)

Sammensætningen i OmniVital er optimeret, kapslen er blevet grøn, og etiketten har fået nyt look, også i grønne nuancer.
OmniVital er fortsat en kombination af adaptogener - for immunsystem og mod oxidativ stress, træthed og udmattelse.

Adaptogener defineres i litteraturen som naturlige stoffer, der har en normaliserende og balancerende effekt på kroppens funktioner- uden at gribe forstyrrende ind når kroppens funktioner fungerer normalt. Adaptogenerne er noget af et paradoks, fordi deres regulerende effekt betyder, at de både kan stimulere og hæmme de samme funktioner i kroppen - alt afhængig af kroppens aktuelle behov. Derfor kan indtagelse af adaptogener bevirke øget energi, velvære, udholdenhed og modstandskraft i dagligdagen, simpelthen fordi kroppen administrerer sine ressourcer bedre.

Denne nye omniVital er en videreudvikling af den hidtidige OmniVital samt det flydende præparat Phytomin 2, der i store træk var overlappende i deres indikationer. I denne nye variant indgår fortsat flere af de tidligere anvendte urter, men astregalus udgår desværre på grund af forventede lovmæssige restriktioner. Til gengæld re-introduceres ginseng.

OmniVital indeholder nu russisk rod, ginseng, schisandra og rosenrod.

  • Russisk rod bidrager til et normalt immunsystem.
  • Ginseng bidrager til et normalt immunsystem samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Derudover bidrager det til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  • Schisandra bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
  • Rosen rod bidrager til en normal kognitiv funktion samt mental ydeevne.

Til sidst indeholder OmniVital også et fosfolipodblend, der bidrager til en god udnyttelse af de aktive urter.

OmniVital er registeret hos organisationen The Vegan Society i England. Dette er en garanti for et 100 % vegansk præparat - det vil sige at produktet også kan indtages af vegetarer og veganere.

Kombination af fire veldokumenterede adaptogener i effektive doser. De fire adaptogener er særligt udvalgt med henblik på at give øget energi, velvære, udholdenhed og modstandskraft.

Dosering:
2 kapsler dagligt.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Varenummer: 458
Ingredienser: russisk rod (Eleutherococcus senticosus Maxim. H.), schisandra (schisandra chinensis (Turcz.) baill.), ginseng (panax ginseng, C.A. Meyer), rosenrod (rhodiola rosea), lecithin (fosfolipidblend), vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, ekstrakt af salvie (salvia officinalis L), kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose, chlorophyllin-kobber kompleks (naturlig farve)
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Rasmus Johansen - 25-03-2013 
Det her produkt sætter virkelig fut i systemet. Virkelig et godt produkt
Af Gabriele Rosner Johnsen - 07-09-2011 
Har hørt rigtigt godt om dette produkt.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832