Kundeservice
0 varer
Kurv
OmniMINI
OmniMINI
OmniMINI - 120 stk

OmniMINI - 120 stk

118,95 DKK
-14%
139,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(5)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

OmniMini, en børnemultivitamin af høj kvalitet, med 25 vigtige vitaminer og mineraler.

OmniMINI har et højt indhold af C, D, E og samtlige B-vitaminer. Produktet indeholder calcium og D-vitamin, som er nødvendige for en normal udvikling af knogler hos børn, jern for en normal kognitiv udvikling og jod for en normal vækst hos børn.

OmniMINI er registreret hos The Vegetarian Society, og registreringen i dette regi er garanti for et 100 % vegetarisk præparat. Dermed kan OmniMINI også indtages af vegetarer.

Tabletten smager af tropisk frugt og er i en form, hvor den smelter på tungen i løbet af kort tid. At tabletten kan smelte på tungen, gør det let for barnet at indtage den, og der er ikke fare for at få den galt i halsen. Tabletten kan også tygges, hvis barnet foretrækker det.

Mange danske børn får tilstrækkeligt A-vitamin i kosten via bla. indmad, f.eks. leverpostej. Det er der taget højde for i OmniMINI ved at tilsætte A-vitamin i form af Betakaroten, som kun omdannes til A-vitamin, hvis kroppen har behov for dette. Ikke alle børn spiser dog leverpostej eller anden indmad, og derfor er der en gruppe børn i Danmark, der er i risiko for ikke at få tilstrækkeligt med A-vitamin. Disse vil få gavn af OmniMINIs Betakaroten og omdanne dette til A-vitamin. På denne måde er OmniMINI® velegnet for alle danske børn uanset A-vitaminstatus.

Som tidligere nævnt anvender Biosym betacaroten som kilde til A-vitamin, og på etiketten gøres der opmærksom på, at betacaroten kan smitte lidt af i barnets mund pga. dets naturlige røde farve. Betacaroten findes naturligt i f.eks. gulerødder, hvor det er betacaroten, der giver gulerødderne den orange farve. Der er således intet bekymrende i, at OmniMINI kan give en rødlig nuance i barnets mund.

Dosering:
4 tabletter dagligt.
Anvendes af børn fra 4 - 10 år.


Varenummer: 1808
Ingredienser: Vitamin A (Betacaroten) 800 µg, Vitamin D3 (cholecalciferol) 15 µg, Vitamin E (d-alpha-tocopherol) 25 mg, Vitamin K1 (Phytomenadion, menaquinon) 25 µg, Vitamin C (Natriumascorbat, ascorbinsyre) 90 mg, Thiamin (Vitamin B1) 2 mg, Riboflavin (Vitamin B2) 2,5 mg, Niacin (inositolhexaniacinat) 10 mg, Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 3 mg, Folsyre 75 µg, Vitamin B12 (methylcobalamin) 2 µg, Biotin (d-biotin) 50 µg, Pantothensyre (pantethin) 6 mg, Calcium (carbonat) 200 mg, Magnesium (oxid) 100 mg, Jern (ferrisaccharat) 8 mg, Mangan (manganosulfat) 0,5 mg, Selen (selenberiget gær) 25 µg, Chrom (chrompicolinat) 30 µg, Molybdæn (amoniummolybdat) 50 µg, Jod (kaliumiodid) 70 µg, Bor (Borsyre) 1 mg, Silicium (kiselsyre) 5 mg, cholin (Vitacholine - cholinbitartrat) 25 mg, Inositol (myo - inositol) 25 mg, konsistensmiddel:, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, overfladebehandlingsmidler: citronsyre, citronsyre, Sødestoffer:, tapioca sirup, Xylitol, steviolglycosider, Aroma: Tropisk frugt (naturlig)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Elise Lauridsen - 12-02-2017 
Der er ændret et eller andet i formlen. Pillerne ser anderledes ud og smagen er MEGET anderledes. Har en datter der før elskede dem, nu spytter hun dem ud. Virkelig en skam de gik væk fra den gamle formel og de store bøtter :/
Af VB - 06-10-2016 
Hit hos vores dreng på tre år, som glædeligt tager dem og ofte spørger, om han kan få flere (!). Savner den store pakke dog - ved ikke hvorfor den udgik fra sortiment?
Af Camilla Moselund Toft - 08-06-2016 
Min dreng paa 3 har blankt afvist disse, selvom han er gaet med til at smage dem mindst 3 dage i traek. Jeg synes, de smager af aspartam eller lignende soedestof. Det er en no go for os fremover, desvaerre. Trods alt to stjerner, men det er for indhold af vitaminer og mineraler, som bestemt er fint i mine oejne.
Af Christina D - 28-09-2015 
Yndlingsvitaminerne herhjemme. Disse er knap så kunstige som dem vi plejede at få fra apotek og livol.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832