Kundeservice
0 varer
Kurv

Kosttilskud

Tilbud på kosttilskud

Køb kosttilskud hos Med24.dk. Vi har altid tilbud på kosttilskud og generelt sælger vi dem billigt i forhold til butikkerne.

Kosttilskud er primært almindelige piller, som indeholder vitaminer og mineraler, men kan også være f.eks. ekstrakter fra planter, dyr og mineraler. Kosttilskud betragtes som mad, og hører derfor ind under fødevareloven. For ekstra gode tilbud bør du se vores kategori priskrig på kosttilskud.
Kategorier

Populære produkter

Kosttilskud er ikke et lægemiddel og spises ikke som en almindelig fødevare, men sælges om kosttilskud til den almindelige kost.

Kosttilskud er defineret som produkter, der

  • sælges som tilskud til sædvanlig kost, eller
  • produkter der har en ernæringsmæssig og/eller fysiologisk virkning

Naturlægemidler er derimod godkendte lægemidler, som kan indeholde dele af eller ekstrakter af planter, dyr eller mineraler. Alle kosttilskud skal anmeldes til myndighederne. De skal dog ikke godkendes.

Formålet afgør om et produkt er kosttilskud eller naturlægemiddel.

Afgrænsningen imellem, hvornår et produkt må sælges som kosttilskud, og hvornår et produkt skal sælges som et lægemiddel, afhænger af formålet med produktet.

Producenten og forhandleren af et kosttilskud må ikke reklamere med, at præparatet kan forebygge, lindre eller gavne sygdomme og symptomer. Sker det alligevel kan Fødevarestyrelsen kræve, at kosttilskuddet tages af markedet eller registreres som lægemiddel. Derfor kan patienten ikke læse en indikation på pakningen eller i annoncer, hvad kosttilskuddet tænkes anvendt imod, bortset fra neutrale formuleringer såsom ”stærke negle”, ”øget smidighed” etc.  Dette ændrer imidlertid ikke ved, at mange kosttilskud har dokumenterede medicinske effekter. Så selv om et kosttilskud lovgivningsmæssigt betragtes som mad, kan det i praksis anvendes som medicin med både en veldokumenteret virkning og ikke mindst risiko for bivirkninger.
Men netop på grund af lovgivningen kan det være svært at finde troværdige oplysninger om virkning/bivirkning af kosttilskud.

Er du i tvivl bør du derfor kontakte din læge eller afholde dig fra at bruge et givet kosttilskud.

- Kostråd generelt 
Q10 - Coenzym Q10
- Fiskeolie
Læs flere artikler om kost og kosttilskud
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832
Vind et gavekort til Med24.dk500,00 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500,00 DKK
Tak for din tilmelding!
Vinderen får direkte besked og bliver
offentliggjort i nyhedsbrevet hver måned