Original Silicea - 30 kaps.

1
Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 19581

Original Silicea - til dig der drømmer om flot og tykt hår

Mange drømmer om et flot og tykt hår. Hjælp dit hår til at være den flotteste udgave af sig selv ved at give det ret næring. Et velnæret og gerne tykt hår forudsætter, at det får næring indefra via hårrødderne. 

Original Silicea kapsler indeholder kisel samt biotin, zink, mangan og selen, som tilsammen bidrager til at vedligeholde hår, hud og negle. Så udover at passe på dit hår, kan du som sidegevinst glæde dig over, at Original Silicea også nærer hud og negle.

Tyndt hår eller tykt hår?

Du kan bruge Original Silicea uanset om du i forvejen har tyndt hår, normalt hår eller tykt hår. Original Silicea indeholder udvalgte vitaminer og mineraler, der er velegnet til alle hårtyper. Uanset om du har tyndt eller tykt hår, så handler det om få det bedste ud af det, vi har fået med os fra naturens side. Supplér gerne kosttilskuddet med at bruge plejeprodukter, der hjælper til at give glans, volumen og mindske hårtab. I Silicea-serien finder du shampoo, der mindsker hårtab og en balsam spray, der beskytter og reparerer, samtidig med den reducerer statisk elektricitet og gør håret lettere at sætte.

Original Silicea kapsler har et højt indhold af mineralet kisel i form af 420 mg findelt kiseloxid pr. dagsdosis. Herudover indeholder det også biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, og zink bidrager desuden til normale negle. Mangan, som er vigtig ved dannelsen af bindevæv, medvirker ligesom selen og zink til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Fordele:

  • Naturlig næring til dit hår via hårrødderne siden 1968
  • Indeholder biotin (B7-vitamin), kiselgel, zink, mangan og selen
  • 1 kapsel om dagen er nok, så det er nemt
  • Til både hår, hud og negle
  • Vegansk

Dosering og anvendelse:

1 kapsel dagligt.

For at opnå det bedste resultat, bør Original Silicea kapsler tages i mindst 8-12 uger. 
Kan gentages ved behov.


Indhold:
30 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kiseloxid/kisel

420

mg

-

Zink

5

mg

50%

Mangan

2

mg

100%

Selen

55

µg

100%

Biotin (B7-vitamin)

37,5

µg

75%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kiseloxid/siliciumdioxid, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), Majsstivelse, Zinkgluconat, Mangangluconat, Natriumselenit, Biotin (B7-vitamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 19581

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.