Yummi Gummi Hårvitaminer - 60 stk.

1
Se alle produkter fra Yummi Haircare
Varenummer: 45914

Yummi Gummi Hårvitaminer - vitaminer og mineraler til dit hår

Alle de vitaminer og mineraler dit hår har brug er samlet i disse små lyserøde hjerter. I disse hårvitaminer får du blandt andet et højt indhold af biotin, B-vitaminer og folsyre som er med til at vedligeholde et normalt hår. Dette er samlet i en lækker lyserød vingummi med den lækreste jordbærsmag.

Håret er noget af det første der bliver udsat hvis kroppen mangler vitaminer og mineraler. Dette er fordi håret ikke er et vitalt organ, hvorfor det vil stå først for skud i forhold til vitamin- eller mineralmangel. Det kan selvsagt være meget svært at tilrettelægge sin kost så man opnår de præcise vitaminer og mineraler som er helt optimale for håret hver dag. Her er hårvitaminer en nem og lækker måde, hvorpå du kan sikre dit hår får den optimale indre pleje hver dag.

Yummi Gummi indeholder naturlige smags- og farvestoffer. De søde små hjerter er desuden veganske, fri for gelatine, gluten og laktose. Produktet kan anvendes af veganere og allergikere.

Der anbefales 3 måneders brug før man kan se de bedste resultater.

Fordele ved Yummi Gummi Hårvitaminer:

  • Kan bruges af veganere & allergikere
  • Fri for gluten, laktose og gelatine
  • Indeholder ikke sukker
  • Indeholder 5.000 µg biotin
  • Højt indhold af folsyre, biotin og vitamin B12
  • Bidrager til at vedligeholde et normalt hår
  • Naturlig smags- og farvestoffer

Dosering og anvendelse:

Vi anbefaler et dagligt indtag på 2 stk. og gerne sammen med et måltid.


Indhold:
60 stk.

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sødemiddel (isomalt, maltitol), Bindemiddel (pektin), Surhedsregulerende middel (citronsyre, natriumcitrat), L-ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherylacetat, Calcium-D-pantothenat, D-biotin, Zinkcitrat, Pyridoxinhydrochlorid, Retinylacetat, Pteroylmonoglutaminsyre, Kaliumjodid, Cholin, Inositol, Cyanocobalamin, Vitamin D2, Naturlig aroma (jordbærsmag (fragaria)), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, carnauba), Farve (lilla gulerod koncentrat)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Gummies

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.