VitaYummy Energy Support - 60 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 46443

Energy Support til de perioder, hvor du har brug for lidt mere energi og overskud i hverdagen

VitaYummy er stolte af at præsentere endnu et familiemedlem i det stærke vitaminvingummiunivers: VitaYummy Energy Support. VitaYummy Energy Support indeholder: L-citrullin, L-tyrosin og guarana og vitamin B6. Så du kan med fordel bruge VitaYummy Energy Support i perioder, hvor der er brug for lidt mere energi og overskud.

Guarana ekstrakten stammer fra guarana plantens små røde bær og er naturlig koffein. Det var indianerne, der opdagede guaranabærret, og brugte det til at få øget energi. Denne viden er sidenhen blevet brugt i hele verden, som et alternativ til koffein for at opnå hurtig og  naturlig energi. Dette skyldes ikke mindst, der er så høj koncentration af naturlig koffein i det lille røde bær målt i forhold til kaffebønner.

VitaYummy Energy Support indeholder L-citrullin og L-tyrosin, som er aminosyrer, hvilket er proteiner, som kroppen bruger som byggesten. Derudover er der også vitamin B6 i VitaYummy Energy Support, fordi B6-vitamin blandt andet bidrager til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, normal omsætning af protein og glycogen, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, immunsystemets normale funktion, til at mindske træthed og udmattelse samt til at regulere hormonaktiviteten.

VitaYummy Energy Support er vegansk og fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. Den gode smag kommer fra cola og den flotte naturlige farve kommer fra æble, gulerod og hibiscus.

Find de andre varianter af gummies fra VitaYummy lige her!

Dosering og anvendelse:

2 gummies dagligt.


Indhold:
60 stk.

2 gummies indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

B6

4,20

mg

300%

L-citrullin

30

mg

-

L-tyrosin

25

mg

-

Guarana ekstrakt

25

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glukosesirup, Sukker, Bindemiddel (pektin), Naturligt farvestof (æble, gulerod og hibiscus), Surhedsregulerende middel (citronsyre), L-citrullin, Guarana ekstrakt med min. 10% naturlig koffein, L-tyrosin, Naturlig aroma (cola), Vegetabilsk olie (kokos og raps), Vit. B6 (pyridoxinhydroklorid), Overfladebehandlingsmiddel (carnauba voks)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 46443
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.