Team MiniMates D3 - 60 stk.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Team MiniMates
Varenummer: 46441

D-vitaminen Dagmar byder dig velkommen i Team Minimates’ sjove og lækre univers af vitamin vingummier

Team Minimates’ D-vitamin vingummi er uden tilsat sukker, og fri for kunstige farve- og smagsstoffer. Dens flotte farve kommer fra gulerod og kirsebær. Team Minimates’ Dagmar, med smag af blåbær, indeholder D-vitamin. Vitamin D bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, og en normal muskelfunktion. Vitamin D bidrager også til en normal optagelse og udnyttelse af calcium. Derudover, bidrager vitamin D til immunforsvares normale funktion.

D-vitamin er også kendt som solskinsvitaminet, da kroppen danner D-vitamin når den er udsat for sollys. Team Minimates D-vitamin er til børn fra 3 år, og kan være et godt supplement til dit barns kost, for at sikre at den nødvendige mængde d-vitamin, især i vinterhalvåret.

Vitaminvingummier er ideelle til børn, der ikke bryder sig om tyggetabletter eller at sluge piller. Med Team Minimates kan det pludselig blive til et af dagens højdepunkter at få sine vitaminer. D-vitaminen Dagmar kan sagtens kombineres med hendes Team Minimates holdkammerat Magnus, som er en multivitamin.

Bonusinfo: Vidste du, at Fødevarestyrelsen anbefaler at børn fra 4 år tager et tilskud af D-vitamin på mellem 5-10 µg i perioden oktober til april?

Dosering og anvendelse:

1 vitamin gummy dagligt.


Indhold:
60 stk. 

1 vitamin vingummi indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D3

5

µg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sødemiddel maltitolsirup, Gelatine (gris), Surhedsregulerende middel (citronsyre), Naturlig aroma (blåbær), Naturligt farvestof (gulerod og kirsebær), Vegetabilsk olie (kokos og raps), Sødestof (steviolglycosid), Overfladebehandlingsmiddel (carnauba voks og bivoks), Vit. D (cholecalciferol)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.