Livol Kalk Gummies + D3 - 50 stk.

Livol Kalk Gummies + D3 - 50 stk.
Se alle produkter fra Livol & Livol Barn
Varenummer: 46254

STOR NYHED fra Livol - lækre, tygbare gummies med kalk og D-vitamin

Livol Kalk Gummies med D3-vitamin er til dig eller dit barn, der har bruge for ekstra calcium, udover det som optages gennem kosten samt et tilskud af D-vitamin.

Har du eller dit barn svært ved at synke tabletter som almindelige vitaminpiller? Så er de nye velsmagende Kalk Gummies fra Livol en rigtig god genvej til at opnå det daglige tilskud. Livol Kalk Gummies har en frisk smag af jordbær og indeholder kun naturlige farve- og smagsstoffer.

Hver gummie indeholder calcium, som bidrager til en normal muskelfunktion, og som er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder. D-vitamin bidrager til normal calciumoptagelse.

Du kan med fordel tage kalktilskuddet med din daglige Multivitamin Gummie uden at få for meget af de enkelte vitaminer eller mineraler. Du finder de andre varianter lige her: 

Dosering og anvendelse:

Anbefalet daglig dosis for voksne og børn fra 3 år: 
2 gummies dagligt.


Indhold:
50 stk.

2 gummies indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Calcium

300

mg

38%

Vitamin D3

10

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (maltitolsirup), Tricalciumphosphat, Gelatine (fra svin), Syre (citronsyre), Naturlig jordbær aroma med andre naturlige aromaer, Gulerods- og solbærkoncentrat, Vegetabilsk fedt (kokos og raps), Sødestof (sucralose), Overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), Cholecalciferol

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?