Natur-Drogeriet Gotu Kola+ - 120 kap

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 35686

Natur-Drogeriet Gotu Kola+ i praktiske kapsler!

Gotu Kola er østens ældgamle urtevisdom til det moderne menneske. Denne traditionelle østerlandske lægeplante vokser i varme områder som Indonesien, Kina, Sydafrika og de tropiske egne af Amerika - alle steder er den dybt værdsat for siden kode egenskaber. I Asien kaldes planten på Sanskrit for ”Mandukaparni” som betyder “planten, der ligner en frøs fod”. 

Gotu Kola+ er et naturligt kosttilskud fra Natur-Drogeriet indeholdt i praktiske kapsler, som udover gota kola også består af ekstrakter fra boghvede, rosmarin og ginko biloba. 

Gotu kola medvirker til at bevare den kognitive funktion, bidrager til normale hjerte-kar funktioner og er med til at bevare venøs cirkulation, støtte trætte ben og understøtte den perifere cirkulation. Planten har en bitter smag og virker kølende.

Dosering af Gotu Kola+

Den anbefalede dagdosis er 3 kapsler fordelt på dagens måltider sammen med et glas vand eller anden væske. Hvis du vil, kan urtepulveret også tages ud af kapslerne og anvendes til urtete eller røres i mælk, yoghurt eller anden væske.

Opbevaring:

Opbevares utilgængeligt for børn.

Indhold: 120 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Gotu kola

280

mg

-

Cholin

105

mg

-

Ingredienser:

L-cholinhydrogentartrat, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Gotu Kola Ekstrakt (Centella Asiatica (L.) Urb.), Boghvedeekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), Ginkgo Bilobaekstrakt (Gingko Biloba L.), Maltodextrin (tapioca, majs), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 35686

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.