Chlorella - Den grønne perle instant - 160 gram

Chlorella - Den grønne perle instant - 160 gram
Se alle produkter fra Chlorella - Den Grønne Perle
Varenummer: 6946

Chlorella - Den Grønne Perle - 160 gram instant pulver

Chlorella er et 100 % rent produkt af ferskvandsalgen Chlorella Pyrenoidosa. Ferskvandsalgen dyrkes, tørres og presses til tabletter uden brug af nogen form for tablethjælpemidler. Chlorella pyrenoidosa Den grønne Perle er medvirkende til udrensning.

Chlorella - Den Grønne Perle er en encellet alge som lever i ferskvand.
Under fordelagtige klimatiske forhold, dvs. stærkt sollys, rent vand, og ren luft kan Chlorella - Den Grønne Perle udvikle sig meget hurtigt. Chlorella Den Grønne Perle er 100 % rene produkter, ingen tablethjælpemidler eller fyldstoffer!

Chlorella pyrenoidosa er en enkelcellet alge som lever i ferskvand. På grund af det høje indhold af klorofyl (bladgrønt) hører den til grønalgerne. I modsætning til de blå-grønne alger, f.eks. AFA-alger eller spirulina, som egentlig er bakterier, er de grønne alger encellede planter.

Dosering:
Chlorella Instant pulver: 1 tsk. dagligt i smoothies eller blandet i mad.

Den anbefalet dagsdosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn og bør kun efter aftale med lægen eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares tørt og ikke for varmt.


Indhold pr. daglig dosis:
Chlorella - Den Grønne Perle tablet indeholder anbefalet daglig dosis: 250 mg 100% ren Chlorella Pyrenoidosa ferskvandsalge

Ingredienser:

Chlorellapulver

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Udrensning

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.