Chlorella - Den grønne perle instant - 160 gram

Chlorella - Den grønne perle instant - 160 gram
Se alle produkter fra Chlorella - Den Grønne Perle
Varenummer: 6946

Chlorella - Den Grønne Perle - 160 gram instant pulver

Chlorella er et 100 % rent produkt af ferskvandsalgen Chlorella Pyrenoidosa. Ferskvandsalgen dyrkes, tørres og presses til tabletter uden brug af nogen form for tablethjælpemidler. Chlorella pyrenoidosa Den grønne Perle er medvirkende til udrensning.

Chlorella - Den Grønne Perle er en encellet alge som lever i ferskvand.
Under fordelagtige klimatiske forhold, dvs. stærkt sollys, rent vand, og ren luft kan Chlorella - Den Grønne Perle udvikle sig meget hurtigt. Chlorella Den Grønne Perle er 100 % rene produkter, ingen tablethjælpemidler eller fyldstoffer!

Chlorella pyrenoidosa er en enkelcellet alge som lever i ferskvand. På grund af det høje indhold af klorofyl (bladgrønt) hører den til grønalgerne. I modsætning til de blå-grønne alger, f.eks. AFA-alger eller spirulina, som egentlig er bakterier, er de grønne alger encellede planter.

Dosering:
Chlorella Instant pulver: 1 tsk. dagligt i smoothies eller blandet i mad.

Den anbefalet dagsdosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn og bør kun efter aftale med lægen eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares tørt og ikke for varmt.


Indhold pr. daglig dosis:
Chlorella - Den Grønne Perle tablet indeholder anbefalet daglig dosis: 250 mg 100% ren Chlorella Pyrenoidosa ferskvandsalge

Ingredienser:

Chlorellapulver

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Udrensning

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.