Premind Biotics RO - 60 kaps.

Premind Biotics RO - 60 kapsler
Se alle produkter fra Premind Biotics
Varenummer: 44784

RO er et dansk produkt, der er udviklet specielt til dig, der ønsker dybere ro, samt få styrket og skabt en mental balance i hverdagen

Vi lever alle i en stressende pandemi. Vi oplever alle en eller anden form for stress, det kan både være relateret til vores personlige og professionelle liv. Stress påvirker ikke kun vores daglige liv, men også vores hjernes længerevarende helbred. Hvis du i øjeblikket stræber efter at opnå en højere grad af afslapning i dit indre, så prøv RO.

RO er et kosttilskud, som bidrager til mental velvære og understøtter normale kognitive funktioner relateret til opmærksomhed og stabilt humør.

For at hjælpe dig med at optimere dit mentale overskud og for at øge din evne til at være bevidst og nærværende, er RO fyldt med planteekstrakter, der er kendt for deres nootropiske, kognitionsfremmende egenskaber, samt deres præbiotiske kræfter, der hjælper din tarmmikrobiota med at forblive sund og afbalanceret.

Premind Biotics har i deres danske laboratorie udviklet RO, et plantebaseret kosttilskud, en patenteret ”cocktail”, der specifikt er valideret funktionelt til at have en positiv indflydelse på din kognitive funktion og mentalt overskud.

De gode egenskaber i RO

RO er et produkt med en unik og patenteret formulering som indeholder diverse proanthocyaniner, triterpenoider, saponiner, fibre, samt vitamin B2 og D. Særligt værd at nævne, er RO's indhold af Rhodiola rosea, Indisk ginseng, og Gotu kola.

  • Rhodiola rosea, også kaldet rosenrod, er en traditionel lægeurt, der vokser vildt i Europa. Urten har fået sit navn fordi den friske urt dufter af roser. Rosenrod bidrager til normal blodcirkulation, som er forbundet med hjernens ydeevne og reaktionsevne. Rosenrod er desuden en adaptogen urt, som beskytter kroppen under fysisk stress.
  • Indisk ginseng (withania somnifiera) er en urt, der anvendes i ayurvedisk medicin. Den er også kendt som Ashwagandha. Ashwaganda har mange egenskaber, men anvendes bl.a. til at mindske træthed og udmattelse.
  • Gotu Kola (centella asiatica) værdsættes som lægeurt i mange asiatiske lande. Gotu Kola medvirker til at bevare den kognitive funktion.

Premind Biotics produkter er validerede, funktionelle forskningsbaserede tilskud, der beviseligt styrker de essentielle tarmbakterier der er til gavn for udviklingen af øget kognitiv performance. RO tager afsæt i gammel og empirisk viden, kombineret med moderne videnskab. 

RO er vegansk, og fri for giftige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, smagsstoffer og sødestoffer. RO kommer i plantebaseret kapselform. Kapsel-teknologien sikrer resistens over for mavesyre og er samtidig smagsneutral. Indkapslingen beskytter indholdet indtil det rammer det rette sted i fordøjelsen. 

Dosering og anvendelse:

2 kapsler dagligt.

Det anbefales at kapslerne indtages om morgenen. 


Indhold:
60 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Havre (klid)

160

mg

-

- svarende til tørret urt

1440

mg

-

Sibirisk rosenrod (rod)

160

mg

-

- svarende til tørret urt

1760

mg

-

Indisk ginseng (rod)

150

mg

-

- svarende til tørret urt

1200

mg

-

Gotu kola (plante)

80

mg

-

- svarende til tørret urt

1920

mg

-

Tebusk (blad)

80

mg

-

- svarende til tørret urt

1440

mg

-

Vindrue (kerne)

50

mg

-

- svarende til tørret urt

1250

mg

-

Lægesalvie (blad)

40

mg

-

- svarende til tørret urt

300

mg

-

Jujube (frugt)

40

mg

-

- svarende til tørret urt

400

mg

-

Riboflavin (vitamin B2)

15

mg

1070%

Vitamin D

38

µg

760%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Havre (Avena sativa L.), Sibirisk rosenrod (Rhodiola rosea L.), Indisk ginseng (Withania somnifera [L.] Dunal), Gotu kola (Centella asiatica [L.] Urban), Tebusk (Camellia sinensis [L.] Kuntze), Vindrue (Vitis vinifera L.), Lægesalvie (Salvia officinalis L.) bladekstrakt, Indisk jujube (Zinziphus jujuba Mill.), Vegetabilsk vitamin D (cholecalciferol), Vitamin B2 (riboflavin), Risekstrakt, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.