Premind Biotics DRØM- 60 kaps.

Premind Biotics DRØM- 60 kapsler
Se alle produkter fra Premind Biotics
Varenummer: 44787

DRØM er et dansk produkt, der er udviklet specielt til dig, der ønsker en god og rolig nattesøvn

Har du også svært ved at falde i søvn? Og selv når det så lykkedes dig at falde i søvn, bliver du så ved med at vågne? Hvis det lyder bekendt, så er du ikke alene. Hele 30% af os lider godt og vel af søvnproblemer dagligt. Hvis du i øjeblikket stræber efter at opnå en bedre nattesøvn og ønsker at opnå mere ro inden sengetid, så prøv DRØM.

DRØM er et kosttilskud, som bidrager til en god og rolig søvn samtidig med den understøtter kroppens normale funktioner, der er relateret til hvile og afslapnings-tilstand - samt bidrager til vedligeholdelse af mentalt velvære.

For at hjælpe dig med at opnå ro inden sengetid og ligeledes at en opnå en god nattesøvn, er DRØM fyldt med planteekstrakter, der er kendt for deres beroligende egenskaber, samt deres præbiotiske kræfter, der hjælper din tarmmikrobiota med at forblive afbalanceret.

Premind Biotics har i deres danske laboratorie udviklet DRØM, et plantebaseret kosttilskud, en patenteret ”cocktail”, der specifikt er valideret funktionelt til at støtte dig i at opnå en rolig søvn. 

De gode egenskaber i DRØM

DRØM er et produkt med en unik og patenteret formulering, som indeholder naturlige kilder af melatonin, vitexin, valerianesyre, hypericin og rosmarinsyre. Særligt værd at nævne, er DRØM's indhold af sibirisk rosenrod, indisk ginseng og en særlig citronmelisse-ekstrakt, med klinisk dokumenterede egenskaber.

Derudover indeholder DRØM en surkirsebær-ekstrakt af høj kvalitet. Surkirsebær er søster til de søde kirsebærvarianter, som vi alle kender og elsker. Frugten er ikke kun rig på A- og C-vitamin og polyphenoler, såsom anthocyaniner, men er også en af de få naturlige kilder til søvnhormonet melatonin.

Premind Biotics produkter er validerede, funktionelle forskningsbaserede tilskud, der beviseligt styrker de essentielle tarmbakterier der er til gavn for udviklingen af øget kognitiv performance. DRØM tager afsæt i gammel og empirisk viden, kombineret med moderne videnskab. 

DRØM er vegansk og fri for giftige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, smagsstoffer og sødestoffer. DRØM kommer i plantebaseret kapselform. Kapsel-teknologien sikrer resistens over for mavesyre og er samtidig smagsneutral. Indkapslingen beskytter indholdet indtil det rammer det rette sted i fordøjelsen.  

Dosering og anvendelse:

2 kapsler dagligt.

Det anbefales at kapslerne indtages om aftenen. 


Indhold:
60 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Indisk ginseng (rod)

190

mg

-

- svarende til tørret urt

1520

mg

-

Sibirisk rosenrod (rod)

180

mg

-

- svarende til tørret urt

1980

mg

-

Surkirsebær (frugt)

150

mg

-

- svarende til tørret urt

3750

mg

-

Citronmelisse (blad)

80

mg

-

- svarende til tørret urt

512

mg

-

Lægebaldrian (rod)

70

mg

-

- svarende til tørret urt

210

mg

-

Passionsblomst (blomst)

60

mg

-

- svarende til tørret urt

240

mg

-

Prikbladet perikon (blomst)

60

mg

-

- svarende til tørret urt

450

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Indisk ginseng (Withania somnifer [L] dunal), Sibirisk rosenrod (Rhodiola rosea L.), Surkirsebær (Prunus cerasus L), Citronmelisse (Melissa officinalis L.), Lægebaldrian (Valeriana officinalis L.), Passionsblomst (Passiflora incarnata L.), Prikbladet perikon (Hypericum perforatum L.), Risekstrakt, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.