A.Vogel MobiLed - 60 tabl

A.Vogel MobiLed til vedligehold ad fleksible led og sener, og en god mobilitet.
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel & Kampagne Bioforce
Varenummer: 30905

A.Vogel MobiLed bidrager til vedligeholdelse af fleksible led og sener samt en normal mobilitet

Går du og drømmer om en vandretur på Caminoen, off-piste skiløb i vinterferien eller måske bare at kunne lege i haven med familiens mindste? - Det kræver mobile led og fleksible sener.

Kosttilskuddet MobiLed fra A.Vogel indeholder naturlige aktive stoffer fra djævleklorod, på latinsk Harpagophytum, som bidrager til fleksible led og sener og en god mobilitet. Kom i gang med dit tilskud af MobiLed, og få dine led og sener på gled, så du inden længe kan gøre netop det, du går op drømmer om. 

Egenskaber

  • Til vedligeholdelse af fleksible led og sener og god mobilitet
  • Indeholder aktive stoffer fra djævleklorod
  • Økologisk og bæredygtigt dyrket i Kalahari-ørkenen

Dyrkning og indhøstning af djævleklorod i Kalahari-ørkenen

Djævleklorod hentes i Kalahari-ørkenen i det sydlige Afrika, hvor jorden er tør og temperaturen ekstrem. Den djævleklo, som anvendes i MobiLed, dyrkes under kontrollerede forhold i nøje udvalgte områder af ørkenen. Dyrkningen og høsten er nænsom og bæredygtig: Planten graves forsigtigt op af den tørre, sandede jordbund, hvorefter siderødderne afpilles. Det er nemlig kun plantens dybtliggende siderødder, der benyttes til kosttilskuddet. Til sidst plantes planten på ny, så den igen kan skyde nye rødder. Rodknoldene behandles hurtigt efter høsten for at sikre så høj en koncentration af aktive stoffer som overhovedet muligt.

MobiLed er til dig, der sætter pris på økologi og bæredygtig dyrkning. 

Anvendelse og dosering

Den anbefalede dosering er 1 tablet 2 gange pr. dag i forbindelse med et glas vand. Daglig dosis svarer til 1440-2880 mg tørret djævleklorod. 

Indhold: 60 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Tørret djævleklorod 2880 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

480 mg ekstrakt af djævleklo (harpagophytum procumbens DC/harpagophytum zeyheri L. decne), Mælkesukker, Majsstivelse, Konsistensmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, PEG 6000), Fyldemiddel (Kolloid vandfri silica), Antiklumpningsmiddel (talkum), Farve (titanoxid E171)

Oprindelsesland: Schweiz
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.