Natur-Drogeriet Mavens ven nr. 2 - 90 kap

Natur-Drogeriet Mavens ven nr. 2 - 90 kap
110,00 -15%
Vejl. pris 129,95
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 7038
Ofte købt sammen
Natur-Drogeriet Mavens ven nr. 2 - 90 kap
Solaray Tarm i Form - 100 kapsler
I say: Oppustet - 30 kapsler
Pris i alt
109,95

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Mavens Ven Nr. 2 – 90 kapsler
- til dig som lider af forstoppelse eller træg mave.

Flere og flere mennesker lider i dag af træg mave og vanskelig fordøjelse, et forhold der ofte er ledsaget af utilpashed, træthed, manglende virkelyst og et generelt ringere velbefindende.
Ofte er unødvendige vægtproblemer forbundet med denne tilstand.

Mavens Ven Nr. 2 er fremstillet efter en bestemt formel af velkendte, uskadelige droger i lavdosis formel og er et ideelt, bivirknings frit mavemiddel for det moderne menneske.
Indeholder ingen kunstige stoffer.

Dosering: 1 kapsel daglig i forbindelse med et måltid.


1 Kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Urteblanding 400 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

artiskokekstrakt (Cynara cardunculus L.), boldoblade (Peumus boldus (Molina)), loppefrøskaller (Ispaghula/Plantago ovata Forsk.), Gelatine (okse), rabarberrod (Rheum Officinalis Baill.), frangulabark (Rhamnus frangula L.), sennesbælge (Cassia angustifolia Vahl.), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Jonna Knudsen - 14-03-2016
Da jeg i mere end 12 år har haft problemer med ´IBS´ (Kronisk Irritabel Tyktarm), og dermed med symptomer som: Oppustethed / træg mave / fordøjelsesbesvær / svær forstoppelse m.m. - og uden det store held har prøvet adskillige naturpræparater / håndkøbspræparater mod netop disse lidelser, kom jeg i tanke om et produkt, som jeg har set flere positive anmeldelser for i diverse fora; nemlig: ´Mavens Ven nr. 2 fra NaturDrogeriet´ .... Jeg besluttede derfor at prøve dette produkt, med håb om at kunne opnå en positiv effekt mod mine mave- og tarmlidelser ... Jeg kan konstatere, at jeg HAR opnået en rigtig positiv / mærkbar effekt efter blot få dage´s brug af produktet ... Jeg kan derfor varmt anbefale dette produkt til andre med samme problem ... Og så er det ikke at sammenligne med vanedannende, syntetiske afføringsmidler ... For jeg har erfaret, at uanset grunden, kan ´Mavens Ven Nr. 2´ måske også hjælpe dig ... Den er nemlig fremstillet efter en bestemt formel af velkendte, uskadelige droger i lavdosis formel, og er et ideelt, bivirkningsfrit mavemiddel for det moderne menneske ... Det indeholder overhovedet ingen kunstige stoffer, og er på ingen måde medicin ... Det virker på mig helt naturligt, normaliserende på mave- og tarmfunktionerne - og kan erstatte de gængse (syntetiske) mave- og afføringsmidler ... Som skrevet, så opnåede jeg efter blot få dages brug af ´Mavens Ven Nr. 2´ en normalisering af min fordøjelse og tarmfunktion - og opnåede herved også en større form for fornyet velvære og vitalitet ... Ved at virke stimulerende på stofskiftet / hele fordøjelsen, så virker ´Mavens Ven Nr. 2´ for mig også imod opstød og for megen mavesyre ... Den normaliserende virkning på tarmfunktionen er faktisk helt enestående – selv den mest obsternasige cementmave (som jeg ofte har tendens til at ophobe) kan med stor sandsynlighed - og med regelmæssig brug af ´Mavens Ven Nr. 2´ - fungere helt naturligt! Dosering: 1 kapsel daglig ... Kan forhøjes til 2-4 kapsler, hvis det er nødvendigt for at opnå den ønskede virkning (det har det for mit vedkommende været).
Af ilse kirk - 20-09-2015
Mavens ven nr. 2 Jeg vil gerne anbefale Mavens Ven nr. 2, da jeg efterhånden har forsøgt mig med flere midler til min mave, men denne pille, som man tager en af om dagen, den virker. Det er dejligt og naturligt og man slipper for at føle sig oppustet hele dagen. mvh Ilse

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.