Natur-Drogeriet DGL Lakrids - 90 kapsler

DGL lakrids fra Natur Drogeriet
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 18291

Natur Drogeriet DGL-Lakrids kapsler 400 mg

Dette er et urtekosttilskud fra Natur-Drogeriet - firmaet er kendt for sine effektive naturmidler. Tilskuddets praktiske kapsler indeholder lakridsrodsekstrakt - også kaldet Deglycyrrhizineret lakrids, eller DGL. Lakrids bruges på utallige måder, og er nok mest velkendt i sin slik-form. Roden betegnes dog som en urt, som har gavnlige effekter. 

De vegetabilske HPMC-kapsler er proppet med lakrids på grund af stoffets gode egenskaber. De aktive stoffer i lakrids bidrager nemlig til at bevare slimhindernes normale funktion i mave- og tyktarmen. På da kapslerne er fremstillet af vegetabilsk materiale, er tilskuddet også super velegnet til vegetarer og veganere. 

Dosering

Den anbefalede dosering af DGL-lakrids er 1-2 kapsler 3 gange dagligt. Tilskuddet tages før måltiderne. Kapslerne smager utroligt godt af lakrids, og de kan derfor sagtens opløses i munden, så du kan nyde den gode smag. Du kan også udtage pulveret af kapslerne, og tilsætte det til hvad du vil. 

Indhold: 90 kapsler

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Lakridsrodsekstrakt

1,2

g

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

DGL (deglycyrrhizineret) lakridsrodsekstrakt (Glycyrrhiza glabra L.) <3%, maltodextrin (majs), Hydroxypropylmethylcellulose (kapsel)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Mave & fordøjelse Tablet/kapsel

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?