Premind Biotics IMMUN - 60 kaps.

Premind Biotics IMMUN - 60 kapsler
Se alle produkter fra Premind Biotics
Varenummer: 44785

IMMUN er et dansk produkt, der er udviklet specielt til dig, som ønsker at forbedre dit immunforsvar og proaktivt styrke din krop

Det er vigtigt at du tager dig godt af dit immunsystem, så din krop er klar til at bekæmpe de uønskede ”gæster”. Cirka 80% af dit immunsystem sidder i din tarm. Hvis du i øjeblikket stræber efter at opnå et stærkere immunforsvar, så prøv IMMUN.

IMMUN er et kosttilskud, som bidrager til at øge immunforsvarets normale funktion og understøtter din krop fysisk og mentalt. For at hjælpe dig med at skabe et forebyggende og beskyttende skjold for at vedligeholde din naturlige immunitet, er IMMUN fyldt med planteekstrakter, der er kendt for deres egenskaber, samt deres præbiotiske egenskaber, der hjælper din tarmmikrobiota med at forblive  afbalanceret

Premind Biotics har i deres danske laboratorie udviklet IMMUN, et plantebaseret kosttilskud, en patenteret ”cocktail”, der specifikt er udviklet til at støtte dig i at vedligeholde din naturlige immunitet. 

De gode egenskaber i IMMUN

IMMUN er et produkt med en unik og patenteret formulering som indeholder diverse flavonoider, alkaloider, fibre og flere naturlige kilder af vitamin C. Særligt værd at nævne, er IMMUNs indhold af gurkemejerod, acerola, og hyben. 

  • Udover at være et krydderi, der giver mad en skøn, gul farve, så bidrager gurkemeje (curcuma longa) også til vedligeholdelse af effekten af immunsystemet i kroppen.
  • Acerola (malpighia emarginata) er en tropisk, kirsebærlignende frugt med højt indhold af C-vitamin og bioflavonioider. Dette hjælper på vedligeholdelse af immunsystemet og styrker kroppens naturlige forsvar mod oxidativt stress.
  • Hyben (rosa canina) er de orange frugter fra en af ca. 10 arter af vilde roser, der bl.a. spreder en vidunderlig duft af sommer langs de danske kyster. Hyben indeholder bl.a. C-vitamin og polyfenoler, der bidrager til vedligeholdelse af kroppens immunsystem.

Premind Biotics produkter er validerede, funktionelle forskningsbaserede tilskud, der beviseligt styrker de essentielle tarmbakterier der er til gavn for udviklingen af øget kognitiv performance. IMMUN tager afsæt i gammel og empirisk viden, kombineret med moderne videnskab. 

IMMUN er vegansk, og fri for giftige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, smagsstoffer og sødestoffer. IMMUN kommer i plantebaseret kapselform. Kapsel-teknologien sikrer resistens over for mavesyre og er samtidig smagsneutral. Indkapslingen beskytter indholdet indtil det rammer det rette sted i fordøjelsen. 

Dosering og anvendelse:

2 kapsler dagligt.

Det anbefales at kapslerne indtages om morgenen. 


Indhold:
60 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Hyben (frugt)

190

mg

-

- svarende til tørret urt

760

mg

-

Acerola (frugt)

130

mg

-

- svarende til tørret urt

2730

mg

-

Cikorie (plante)

120

mg

-

- svarende til tørret urt

720

mg

-

Gurkemeje (rod)

80

mg

-

- svarende til tørret urt

2400

mg

-

Blåbær (frugt)

70

mg

-

- svarende til tørret urt

3150

mg

-

Sort hvidløg (løg)

70

mg

-

- svarende til tørret urt

700

mg

-

Ingefær (rod)

65

mg

-

- svarende til tørret urt

975

mg

-

Appelsin (skal)

65

mg

-

- svarende til tørret urt

780

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hyben, frugt (Rosa canina L.), Acerola (Malpighia glabra), Cikorie (Chicorium intybus L.), Gurkemeje (Curcuma longa L.), Ingefær (Zingiber officinale Roscoe.), Blåbær (Vaccinium myrtillus L.), Sort hvidløg (Allium sativum L.), Appelsin (Citrus sinensis [L.] Osbeck), Risekstrakt, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.