Glyc Boost - 60 tabl.

1
Se alle produkter fra GLYC & Octean
Varenummer: 44041

Boost til led og immunforsvar

Få luksus til dine led og et boost til dig og dit immunforsvar med denne blanding af hyben, gurkemeje, zink, c-vitamin og grønlæbet musling. Bevægelse i hverdagen er vigtigt for vores sundhed, men det er op ad bakke, hvis vores led og muskler ikke fungerer normalt, hvis vi er trætte og udmattede eller hvis vores immunforsvar er på overarbejde. GLYC Boost er sammensat af næringsstoffer som vedligeholder led, knogler og muskler, men som også samtidig bidrager til vores immunforsvar og til at mindske træthed og udmattelse. Særligt velegnet til alle, der træner og eller har hårdt fysisk arbejde.

Sunde, bevægelige led

Hyben og gurkemeje bidrager til sunde, fleksible og bevægelige led, hvilket er helt afgørende for vores bevægelighed og dermed vores sundhed. GLYC Boost indeholder pr. dagsdosis så meget som 1200 mg hybenpulver og 158 mg gurkemeje. GLYC Boost er tillige tilsat sort peber for bedre optagelse af gurkemejen. Zink hjælper også til at holde kroppen i form og bidrager til at vedligeholde knogler og understøtte dannelse af knoglevæv. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, som er vigtig for brusk og knoglers normale funktion. Alt sammen med til at sikre sunde led og god bevægelighed.

GLYC Boost indeholder pulver fra hele den grønlæbede musling. Det betyder, at det også indeholder muslingeolie. I denne findes omega 3 fedtsyrer som DHA, EPA og ETA. Sidstnævnte, ETA, er en fedtsyre, der ikke findes i almindelige fiskeolier.
Udover de gode fedtsyrer, indeholder GLYC Boost også glykosaminoglykaner, som kan forkortes GAGs. Glykosaminoglykaner er en bestanddel af brusk. GLYC Boost indeholder 600 mg grønlæbet musling i en dagsdosis. 

Immunforsvar

Uden et godt immunforsvar kan det knibe med overskud til at komme ud og røre sig og i det hele taget giver det mening at sikre, at man har noget at stå imod med.

Derfor er GLYC Boost også et boost til dit immunforsvar. Både gurkemeje og c-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.

Oxidativt stress og træthed

Gurkemeje bidrager tillige til reduceret oxidativt stress og c-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Dosering og anvendelse:

2 tabletter dagligt. 
De første 2-6 uger kan man øge indtaget til 4 tabletter pr. dag. 

Tabletten synkes hel, deles eller knuses.

OBS! Ikke egnet, hvis du er overfølsom for skaldyr.


Indhold: 
60 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

20

mg

25%

Zink

2,5

mg

25%

Grønlæbet musling

600

mg

-

Omega-3 fedtsyrer

10

mg

-

- heraf EPA

4

mg

-

- heraf DHA

5

mg

-

- heraf ETA

1

mg

-

Glykosaminoglykaner GAG

6

mg

-

Hyben (Rosa Canina 4:1)

300

mg

-

- modsvarer hybenpulver

1200

mg

-

Gurkemeje

157,9

mg

-

- heraf curcuminoider

150

mg

-

Sort peber

2,5

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hyben ekstrakt (Rosea canina), Grønlæbet musling pulver, Fyldemidler (isomalt, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, carboxymethylcellulose, talkum, stearinsyre), C-vitamin (Ascorbinsyre), Zink (zinksulfat), Sort peber (Piper nigrum), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Overfladebehandlingsmiddel (ethylcellulose)

Allergener:

Skaldyr

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.