Biosym Omni-immune - 60 kap

Biosym Omni-immune til dit immunforsvar 60 kapsler
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 37124

Biosym Omni-immune - 60 kapsler til dit immunforsvar!

Så er det nye kosttilskud til immunforsvaret fra Biosym her endelig - Biosym Omni-immune!

Fra den amerikanske virksomhed Diamond D er der nu kommet en ny unik og naturlig ingrediens, som er beregnet til immunforsvaret - nemlig EpiCor! Denne ingrediens har siden 1990'erne været gentand for spændende forskning, og er nu endelig blevet færdigudviklet og har dannet grundlag for dannelsen af Biosym Omni-immune!

Biosym Omni-immune indeholder hovedsageligt en sammensætning af zink og EpiCor. EpiCor er navnet på dét fermenteret gærekstrakt som af Diamond D's kliniske undersøgelsers resultater indikeres at have en positiv, samt hurtig effekt på immunsystemet.

Den anvendte gærtype i EpiCor er Saccharomyces cerevisiae, som er en gærtype der i mange år har været anvendt i fødevareproduktionen, bl.a. i brød og vin. EpiCor kan derudover anerkendes som et whole food fermentat, da fermenteringsprogcessen foregår skånsomt og med minimalt spild, samt at det består af naturlige ingredienser.

Dosering:

1 kapsel om dagen anbefales for voksne og børn over 11 år.

Zinks egenskaber

Biosym Omni-immune indeholder udover fermenteret gærekstrakt også zink. Zink er det næstmest almindelige spormineral i kroppen, og dette bidrager til vedligeholdelse af immunforsvarets normale funktion, hvorfor den ligenetop er valgt i Biosym Omni-immune.

Udover at bidrage til immunforsvarets normale funktion, har zink desuden følgende anprisninger:

  • Zink bidrager til normal kognitiv funktion, samt vedligeholdelse af kroppens knogler
  • Zink kan også bidrage til vedligeholdelse af normalt syn, hår, hud og negle
  • Derudover kan tilførslen af zink også bidraget til beskyttelse af celledelene mod oxidiative stress
  • Normalt stofskifte, DNA-syntese og celledeling bidrager zink også til.

Vegetar eller veganer?

Spiser du vegansk eller vegetarisk? Med Biosym Omni-immune er det intet problem at holde sine kostvaner. Biosym Omni-immune er et vegansk og vegetarisk kosttilskud, da ingen animalske ingredienser indeholder, og derudover også er registreret ved The Vegan Society, UK.

Zink er noget vi især får gennem kød, mælk, ost og fuldkornprodukter, så er man vegetar eller veganer kan tilskud af zink være en god idé at supplere sin kost med.

Allergier

Biosym Omni-immune indeholder ingen spor af gluten eller laktose. Folk med disse allergier kan derfor sagtens spise Biosym Omni-immune

Tips til kosttilskud

Ønsker man at sammensætte et mere allround-immunforsvar kosttilskud, så kan bl.a. Rød solhat (EchinaGold), vitamin C , vitamin D, Symbioflor+ og zink (OmniZink3) være relevante kosttilskud at kombinere Biosym Omni-immune med.

Køb Biosym Omni-immune lige her på Med24 og få fri fragt!

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Fermenteret gær (EpiCor) 500 mg *
Zink (zinkpicolinat) 1,5 mg 15%
Ingredienser:

Saccharomyces Cerevisiae Fermentat, Zinkpicolinat, Hydroxyethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Indgår i kategorierne
Immunforsvar Vegansk kosttilskud
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.