Biosym Astragalus Forte - 120 kap

Biosym Astragalus Forte mod træthed og udmattelse.
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 30289

Astragalus Forte er et urte-ekstrakt af høj kvalitet fra Biosym, mod træthed og udmattelse.

Astragalus er en af de mest velkendte urter i traditionel kinesisk terapi. Den anvendes til flere formål, bl.a. som adaptogen. Adaptogener anvendes som tilskud i perioder med træthed og stress. Astragalus bidrager til at vedligeholde et normalt immunsystem. Astragalus bidrager også til et normalt hjerte-kredsløb samt et normalt blodtryk.

Astragalus Forte indeholder desuden fosfolipider, der er vigtige komponenter i kroppens cellemembraner. De bidrager til en god udnyttelse af Astragalus Forte.

Astragalus Forte er 100 % vegansk og registreret hos organisationen The Vegan Society.

Astragalus har i mange henseender samme virkninger som Panax ginseng, men med den fordel, at Astragalus ofte tåles bedre af personer, som er sensitive overfor indvirkningerne af adaptogener.

Adaptogener defineres i litteraturen som naturlige stoffer, der har en normaliserende og balancerende effekt på kroppens funktioner – uden at gribe forstyrrende ind når kroppens funktioner fungerer normalt.

Astragalus plantens effektivitet skyldes primært plantens høje indhold af aktive stoffer, herunder
polysaccharider, astragalosider og flavonoider. Det er specielt de to førstnævnte biomarkører, der standardiseres i ekstrakter af høj kvalitet, således at det sikres, at ekstraktet altid er effektivt og virker i.h.t. de kliniske studier, der ligger til grund for de godkendte virkninger.

Det er som nævnt astragalus plantens aktive stoffer – primært polysaccharider, astragalosider og flavonoider som er hovedansvarlig for plantens effekt. Indholdet af disse aktive stoffer er standardiserede i stærke koncentrationer i Astragalus Forte, hvilket gør produktet til et af de mest effektive produkter af sin art.

Dosering:

1-3 kapsler dagligt.

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Astragalus membranaceus (fisch)

5000

mg

-

- Heraf polysachharider

200

mg

-

Lechitin (fosfolipidblend)

50

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ekstrakt af astragalusrod membranaceus, Emulgator (Solsikkelecithin, acaciegummi), Konsistensmidler:, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk), Chlorophyl­lin-kobberkompleks (naturlig farve)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.