A. Vogel Immune Support - 30 tabl.

A. Vogel Immune Support - 30 tabl.
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 42481

Immune Support fra A. Vogel – støtter din krops immunforsvar helt naturligt

Et velfungerende immunsystem er vigtigt for os alle - indimellem kan det kræve en smule ekstra støtte at holde immunsystemet i form hele året rundt. Kosttilskuddet Immune Support fra A.Vogel et oplagt valg for dig, som helt naturligt vil hjælpe og støtte dit immunsystem. Indholdet i Immune Support bidrager nemlig til at vedligeholde et normalt immunsystem på grund af indholdet af zink, C- og D-vitamin. Derudover det også Nasturtium-ekstrakt – også kendt som blomsterkarse.

A. Vogels Immune Support indeholder ikke laktose og gluten og er desuden velegnet til veganere og vegetarer.

Her får du vitaminer fra naturlige kilder

Modsat mange andre kosttilskud, hvor C- og D-vitaminindholdet er blevet fremstillet syntetisk, er indholdet i Immune Support  udvundet fra helt naturlige kilder.
C-vitaminet i Immune Support er eksempelvis naturligt udvundet fra de friske, tropiske Acerolabær - de er nemlig en god og naturlig kilde til vitamin C. Immune Support indeholder desuden også Nasturtium-ekstrakt – også bedre kendt under navnet blomsterkarse – som er en spiselig plante med de smukkeste, orange blomster.

Kosttilskud fra A.Vogel – et naturligt supplement til den gode livsstil

Vi ved alle at det er vigtigt at vi passer på vores krop - vi har jo kun den ene - så en aktiv livsstil, motion og sund kost er vigtigt, så kroppen har de optimale forhold og fungerer som den skal. 
Dette er også grundstenene i schweiziske A.Vogels filosofi, hvor et kosttilskud kan fungere som netop et supplement og give din krop en hjælpende hånd, når den har behov for det. Så Immune Support er et kosttilskud, du kan tage som et supplement til en aktive livsstil og sund kost, når du ønsker at give dit immunsystem ekstra støtte.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn over 12 år: 
Tag 1-2 tabletter daglig med et glas vand.


Indhold:
30 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

50

mg

62,5%

Zink

7,5

mg

75%

Vitamin D

5

µg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk celulose), Acerola kirsebær (malphaigia punicfolia), Zinkcitrat, Antiklumpningsmiddel (tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Overfladebehandling (magnesiumsalt af fedtsyrer), Ekstrakt af frisk blomsterkarse (tropaeolum majus) svarende til 125-250 mg, Vitamin D (cholecalciferol fra lav)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice