Nordic Herbals - Naturligt Hud & Hår, 60 kaps.

Nordic Herbals - Naturligt Hud & Hår, 60 kapsler
Nordic Herbals - Naturligt Hud & Hår, 60 kapsler
Nordic Herbals - Naturligt Hud & Hår, 60 kapsler
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nordic Herbals
Varenummer: 45385

Naturens bidrag til din naturlige skønhed

Naturligt Hud & Hår indeholder 10 særligt udvalgte vitaminer, mineraler og næringsstoffer, hvis samspil forstærker din naturlige skønhed - som det eneste produkt på det danske marked, indeholder Naturligt Hud & Hår fra Nordic Herbals det innovative og meget lovende Myoceram® ceramid. Myoceram® var i 2021 blandt finalisterne i NutraIngredients Awards, der er den største konkurrence for nye skønheds ekstrakter i USA .

Supplér din daglige skønhedsrutine med 2 kapsler Naturligt Hud og Hår, hvis indhold vil beskytte og vedligeholde din faste og elastiske hud, samt dit naturlige og fyldige hår indefra.

Naturligt Hud & Hår findes også med 120 kapsler med en storkøbs-besparelse på 20% 
- dem finder du lige her

Egenskaber:

  • Myoceram® tilfører din hud ceramider udvundet fra glutenfri risskaller. Risens evner til at tiltrække og holde på fugt er velkendt. Det er hinden på risskallen, som fra naturens side har denne fordel. Denne naturligt fugtgivende fordel er forsøgt indfanget i Myoceram® ekstraktet og er blevet testet i kliniske studier.
  • Kollagen danner bindevævet i din hud, dit hår og dine negle. Kroppens egen produktion af kollagen falder fra 30-års alderen, hvorfor et indtag af kollagen kan afhjælpe fine linjer i huden og andre ældningstegn.
  • Biotin - også kendt som "hår-vitaminet" - anbefales til at holde håret naturligt, sundt og voluminøst. En mangel på Biotin kan resultere i hårtab og dermed mindre volume.
  • Astaxanthin er en af de stærkeste antioxidanter i naturen, hvis naturlige funktion er at nedbryde oxidativt stress, som kan være er en ubalance i dine hudceller forårsaget at solens stråler.

Dokumenteret og registreret effekt af indhold – din tryghed

Samspillet af indholdet i Naturligt Hud & Hår forstærker virkningen og bidrager til dannelse af kollagen samt beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress, som kan være en ubalance i dine hudceller forårsaget af solens stråler (vitamin C).
Derudover bidrager indholdet til vedligeholdelsen af normalt hud og hår (biotin) samt vedligeholdelsen af normalt fungerende hud (vitamin A, niacin og riboflavin).

Nordic Herbals har en bæredygtig tilgang til kosttilskud

Naturligt Hud & Hår kapslerne er fri for farvestoffer og aromastoffer. Kapslerne er produceret ved brug af vedvarende energi og leveres i en bæredygtig emballage uden engangsplastik. Når der ikke er flere kapsler i aluminiumsbeholderen, kan du aflevere den til genbrug eller anvende den til lige netop det du vil.

Nordic Herbals arbejder for at have en positiv indvirkning på miljø og samfund. Derfor har Nordic Herbals valgt at støtte og donere til Growing Trees Network, der planter ét træ i Danmark, for hver gang der bliver bestilt et Nordic Herbals produkt. Ét træ, som du kan være med til at plante – ved at købe og anvende Naturligt Hud & Hår.

Dosering og anvendelse:

2 kapsler til voksne, som indtages med aftensmåltidet.
Alternativt kan kapslerne åbnes og indholdet blandes derefter i yoghurt, shakes eller lignende.


Indhold:
60 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kollagen

250

mg

-

Vitamin C

80

mg

100%

Risskalle ekstrakt (Myoceram™ - standardiseret til 6% ceramider)

30

mg

-

Niacin

16

mg

100%

Astaxanthin

6

mg

-

Riboflavin

1,4

mg

100%

Vitamin A

800

µg

100%

Biotin

50

mg

100%

Vitamin D

5

µg

100%

Vitamin B12

2,5

µg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kollagen (maritim kilde), Vitamin C (askorbinsyre), Risskalle ekstrakt (Myoceram), Niacin (vitamin B3), Astaxanthin (carotenoid), Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin A (retinylacetat), Vitamin B7 (biotin), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B12 (cyanocobalamin), Vegetabilske kapsler (hydroxypropylmethylcellulose)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?