Natur-Drogeriet Pomegranat Complex - 90 kapsler

Natur-Drogeriet Pomegranat Complex - 90 kapsler
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 4400

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Pomegranat Complex kapsler - 90 stk.

Da forskere i 1990'erne sammenlignende antioxidanter fra frugter og grøntsager, fandt de frem til, at granatæble lå øverst på listen over kraftige antioxidanter. Efter yderligere forsøg har man påvist, at hele granatæblers specifikke fenol-profil har den største sundhedsfremmende virkning. Det får vi fra indholdet af kernerne, der ikke normalt bliver fordøjet, når man spiser frugten.

Antioxidanter er vigtige våben i kampen mod de frie radikaler, der beskadiger vores celler. Granatæblet er stopfyldt med antioxidanter og er derfor en spændende frugt at bruge, når det gælder tilskud til vores sundhed.

Ekstrakt af hele granatæblet
Pomegranat Complex granatæbleekstrakt indeholder i standardiseret form de fremtrædende antioxidanter bag frugtens evne til at bekæmpe frie radikaler.

Men hemmeligheden ligger et andet sted end hos disse kraftigt virkende ellagiteanniner. Forholdet mellem frugtens aktive stoffer - det "naturlige spektrum" er bevaret. Den brede vifte af aktive stoffer giver kroppen en virkningsfuld synergi, der ikke findes i isolerede granatæblestoffer.

Med sit naturligt afbalancerede indhold af polyfenoler giver Pomegranat Complex de antioxidante og ernæringspositive stoffer, der findes i hele granatæbler - og så er det uden sukkerstoffer, kalorier og tilsætningsstoffer.

Granatæblet i historien
Latinsk navn: Punica granatum

Granatæblet er en spændende, og for det vestlige øje en besynderlig frugt. Den har været symbol på frugtbarhed i århundreder og nævnes både i Bibelen, Koranen, Homer, Herodot, Plinius og sågar Hamlet - altid i en positiv forbindelse.

Granatæblet blev allerede omkring 1500 f.Kr. afbildet på gravmalerier og tilmed ofte fundet i kongelige grave.

I Bibelen møder man granatæblet, da israelitterne vandrede gennem ørkenen. De holdt dog modet oppe, da deres spejdere kom med nyt om granatæbler i Kanaans land (Israel).
Den viden blev også optaget i Islam, der tillægger granatæblet også gode egenskaber i den sammenhæng, at Muhammed bebuder alle at spise granatæbler for at rense kroppen for had og misundelse.

Granatæblet indgår hyppigt i græsk mytologi, hvor Zeus skabte frugten af blodet fra Agditis, der var blevet maltrakteret af Dionysos. Venus plantede de første granatæbler i Grækenland og på Cypern, og det gode vejr dukker kun op en del af året, fordi forårets gudinde, Persefone, spiste granatæblet i underverdenen og derfor blev dømt til at blive dernede i den del af året, der således blev vinter.

Frugtbarheden forbindes med granatæblet, og selv i dag indgår frugten i ritualer bl. a. den jødiske nytårsfest, hvor deltagerne "læser" fremtidens frugtbarhed for familiens medlemmer.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Granatæbleekstrakt 850 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Granatæbleekstrakt (punica granatum L.), Oksegelatine (kapsel), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.