Natur Drogeriet Collagen-boost - Kakaosmag - 350 gram

Natur Drogeriet Collagen-boost - Kakaosmag hud kosttilskud - Med24.dk
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 35443

Giv din hud et boost med Natur Drogeriet Collagen-boost - Kakaosmag

Natur Drogeriet Collagen-Boost pulver bidrager til en normal hud. 70% af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre du bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. I midten af 30’erne begynder cellerne at nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden begynder at “falde sammen," hvilket giver linjer, rynker og slap hud.

I "Collagen Boost" bidrager indholdet af C-vitamin til en normal dannelse- og optagelse af kollagen, for en normalt fungerende hud.
Foruden C-vitamin indeholder Collagen-Boost en letoptagelig form af kollagen (hydrolyseret kollagen) og granatæbleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har indvirkning på huden.

Produktet har en lækker smag af kakao!

Dosering:

Voksne og børn fra 11 år: 10 strøgne måleskeer dagligt (1 strøget måleske vejer 1,4 g).
Fordel doseringen over dagen eller tag den samlet. Pulveret indtages med vand eller anden væske sammen med et måltid. Fordi pulveret har tendens til at klumpe, kan du med fordel bruge en jævner eller blender til at blande drikken ordentligt. 

Opbevaring:

Opbevares utilgængeligt for børn.


Indhold: 350g

10 måleskeer indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
C-vitamin 450 mg 563%
Kollagenhydrolysat 10 g -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kollagenhydrolysat (bovin), Kakaopulver, Granatæbleekstrakt (punica granatum L.), Vitamin C (L-Ascorbinsyre), Kiselpulver

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.